PEC Zwolle terug in veilige Categorie 2

Zwolle – Voorzitter Adriaan Visser heeft goed nieuws te melden: ,"Donderdag heeft de club bericht gekregen vanuit de KNVB licentiecommissie. Hierin kwam naar voren dat de club op basis van de halfjaarcijfers (meetmoment II) wederom is ingedeeld in categorie 2."

"Aangezien PEC Zwolle op twee momenten achtereen in deze categorie is ingedeeld, wordt de club nu ook officieel overgezet naar de veilige tweede categorie. Voor onze club komt er zodoende een einde aan een periode van een jaar in categorie 1 en daar zijn we als vanzelfsprekend blij mee.” Als onderdeel van het licentiesysteem worden de clubs in de Eredivisie en Jupiler League ingedeeld in categorie 1 (zorgelijk), categorie 2 (veilig) of categorie 3 (rooskleurig). De licentiecommissie maakt bij de indeling gebruik van drie meetmomenten gebaseerd op de financiële situatie bij een club. Het communiceren van de totale categorie-indeling van alle BVO’s volgt in een later stadium.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Mooi zo! Lang verwacht en nu officieel 😀

  Waar zijn al die negatievelingen nu die bij het vorige bericht van een paar weken terug zaten te zeggen dat het allemaal geklets was van dhr. Visser en dat PEC financieel in zwaar weer bleef zitten?

  Heb eens wat vertrouwen in de mensheid 😉


  ⚠️ Meld

 2. Zo, nu mag iedereen die normaal aan het haten zijn op het financieel beleid van PEC Zwolle, Adriaan Visser e.d. ook even reageren op dit nieuwsbericht.

  Forza Zwolle, vanavond weer voor de volle!


  ⚠️ Meld

 3. Vakje 16

  Ons Iegeltje is onderweg naar Eindhoven en is niet in staat om zijn negatieve berichtjes te spuien onder diverse namen. Mochten ze alsnog komen dan haal je ze er zo uit.


  ⚠️ Meld

 4. Waar zijn al die negatievelingen nu

  Waarschijnlijk aan het werk of op school… 3 minuten na plaatsing van het artikel. 😛

  Maar mooi nieuws!


  ⚠️ Meld

 5. 0Bericht door Mik, op 8 april 2016 16:41
  @Leonardo wat is jouw antwoord hierop?

  Hallo? Nog steeds geen reactie? Zou die ziek zijn van dit goede nieuws? 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.