Gewapende overval aan Hasselterdijk

Zwolle – Zaterdagavond rond 22.15 uur is er een gewapende overval geweeest bij een pizzakoerier aan de Hasselterdijk in Zwolle. Er werd een portemonnaie gestolen. De dader is lopend gevlucht. Er werd een Burgernet actie gestart om de dader te vinden.

Signalement: ongeveer 20 jarige man, lichtgetint, 1,80 m. lang. Hij droeg droeg een zwarte pet, had donkere kleding en een normaal postuur. Heeft u iets gezien of ziet u de persoon? Doe dan niet iets zelf, maar bel de politie.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. burgernet melding kwam pas en 22.45. Dan is die natuurlijk allang verdwenen. Ook op de voet kan je in een half uur ver komen. Heb overigens ook geen heli daar gezien. Was denk ik wel handig geweest met zoeken.


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door dick, op 10 april 2016 1:16
  smilies/sad.gif Je kunt daar alle kanten uit. Was er iemand thuis; is er wat meegenomen? …

  Was er iemand thuis? Lijkt me wel want zouden zowel ‘gewapend’ als ‘overval’ niet van toepassing zijn geweest.


  ⚠️ Meld

 3. Dit lijkt me in elk geval hetzelfde….het citaat van

  Zaterdagavond rond 22.15 uur is er een gewapende overval geweeest bij een pizzakoerier aan de Hasselterdijk in Zwolle. Er werd een portemonnaie gestolen. De dader is lopend gevlucht. Er werd een Burgernet actie gestart om de dader te vinden

  Andere topic:
  Pizzakoerier beroofd in Stadshagen
  zondag 10 april 2016 13:23

  * Is volgens mij meer een oproep aan mensen die wat gezien hebben.

  Zaterdagavond kwam een melding binnen dat iemand beroofd was aan de Hasselterdijk, dat gebeurde rond tien uur. De pizzakoerier werd onder de brug met de Mastenbroekerweg bedreigd door een man met een wapen. Het slachtoffer moest zijn geld afstaan.

  Had dan kunnen worden samengevoegd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.