Be Quick grijpt naast driepunter bij KHC

Zwolle – Be Quick is zaterdagmiddag in Kampen dicht bij een overwinning geweest. Tegenstander KHC kwam aan het einde van de wedstrijd echter toch nog langszij, waardoor het roodzwarte keurkorps de positie op de ranglijst niet wist te verbeteren.

Wie denkt dat trainer Arnie Pot aan het einde van de zaterdagmiddag in zak en as zit, heeft het mis: “Het was een goede wedstrijd van onze kant, alleen de beloning ontbreekt”. Pot schetst het verloop van de eerste helft: “We speelden vanuit een goede organisatie en krijgen met twee keer Bas Buimer en Sander Aarten drie goede kansen. KHC kwam er maar af en toe doorheen.” Met de rust staat de brilstand echter nog gewoon op het bord. Pot: “In de rust hebben we elkaar nog eens aangekeken en toch nog eens gezegd dat het vandaag gewoon goed moet aflopen. Dat we de punten mee naar huis moeten nemen.”

De wedstrijd heeft na de rust twee gezichten. Pot: “Tot de 65e minuut spelen we goed en komen we door een doelpunt van Bas Buimer op voorsprong.” Buimer reageert alert als een schot van Onur Tekay afketst: 0-1. “Daarna gaat KHC opportunistischer spelen. Bovendien worden wij slordiger met balbezit. Dat kun je ons verwijten.” In de 86e minuut valt de gelijkmaker van KHC als Kevin Isidora een vrije trap knap binnenschiet: 1-1. Pot: “Dat is zonde, maar bij mij overheerst toch het gevoel dat we vandaag goed hebben gespeeld.”

Be Quick wordt niet veel wijzer van dit gelijke spel. FC Zutphen dat op de tiende plaats staat heeft 25 punten, Be Quick heeft er 22. Tijdens de inhaalronde van komend weekend wordt Berkum – Be Quick uitgespeeld. Het restant van 25 minuten gaat Berkum in met een voorsprong van 3-1. Let er wel op dat u niet naar het verkeerde sportpark fietst. De wedstrijd gaat nu verder op het eigen terrein van Be Quick.

Opstelling Be Quick: “Eric van Beek, Floris Blom, Jeroen Horstman, Rutger Minkjan, Dennis Horstman, Frank Oosterhof, Talha Özen, Sander Aarten, Bas Buimer, Onur Tekay. Er waren geen wissels.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Beste Dick, Heb jij niets te doemn of zo.
    Op alles en iedereen commentaar hebben.
    Ga jij WVF nou maar eens op de rit zetten. Dat eerste van jullie doet het goed. Wat wil je ook met zo’n leider.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.