Hoge respons Buurt-voor-Buurt Onderzoek

Zwolle – Begin 2016 hebben ongeveer 35.000 Zwollenaren een uitnodiging ontvangen om mee te doen met het Buurt-voor-Buurt Onderzoek. Bijna 10.000 inwoners hebben de vragenlijst ingevuld en teruggestuurd. De gemeente wil dan ook alle respondenten hartelijk danken voor hun deelname en waardeert de inzet om de lange vragenlijst in te vullen.

Alle binnengekomen gegevens worden nu verwerkt en geanalyseerd. Deze analyse is op zowel buurt-, wijk,- stadsdeel- als stadsniveau. De uiteindelijke rapportage wordt begin november verwacht en verschijnt op de website van de gemeente Zwolle. De uitkomsten van het onderzoek geven een goed beeld van de buurtbeleving van Zwollenaren. Deze informatie is belangrijk omdat het wordt gebruikt om de aanpak in wijken en buurten te bepalen.

Tijdens wijkdialogen en andere bijeenkomsten, die begin volgend jaar worden gehouden, worden de resultaten van het onderzoek verder besproken met de buurtbewoners en partners. Wat is belangrijk en wat kunnen we samen oppakken zodat het in de buurt prettig wonen wordt of blijft?
Winnaars
Onder de respondenten zijn 10 VVV Cadeaubonnen ter waarde van 100 euro verloot. De prijswinnaars hebben hierover inmiddels bericht gehad van de gemeente. 
Artikel delen: