Daklozenactivering Zwolle Actief viert succes

Zwolle – Zwolle Actief organiseert op 14 april a.s. een bruisend festival. Zij viert dat inmiddels al 175 dak- en thuislozen in Zwolle zijn geholpen een passende daginvulling te vinden. Zwolle Actief richt zich op de activering van dak- en thuislozen in Zwolle. Met de overtuiging dat het leven meer betekenis krijgt als mensen iets te doen hebben. Of dat ‘iets’ nou het drinken van een kopje koffie in het buurthuis is, of het hebben van een volledig betaalde baan.

festival_zwolle_actief.jpg 

Uniek aan dit project is de samenwerking met het lokale bedrijfsleven, die werkplekken beschikbaar stelt. Dit maakt het mogelijk dat er inmiddels al 175 deelnemers met succes zijn begeleid. Het festival belooft een plek vol inspiratie te worden! (Ex-) deelnemers en bedrijven ontmoeten elkaar tijdens het festival, om ervaringen uit te wisselen, nieuwe ontwikkelingen te horen en geïnspireerd te worden. Het festival staat bol van workshops, interactieve sessies en boeiende films.

Wanneer         Donderdag 14 april 2016
Tijd                  13:00 – 18:00 uur
Waar               Theater Young Ones Biss. 
               
Over Zwolle Actief
Zwolle Actief is een samenwerkingsverband tussen LIMOR, Dimence, Leger des Heils, RIBWGO, Tactus en Travers Welzijn. Zwolle Actief richt zich op activering en het vinden van een passende daginvulling voor dak- en thuislozen in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.