Nomineer jouw Conciërge van het Jaar

Zwolle – D66 organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing ‘De Zwolse Conciërge van het Jaar’. D66 vraagt hiermee extra aandacht voor het goede werk dat conciërges doen. "Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, schone en stimulerende omgeving.

Conciërges zijn daarbij onmisbaar!" Deze week ontvangen scholen in Zwolle een bericht waarin scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders worden opgeroepen om hun conciërge te nomineren. Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties. Iedereen die zijn bijdrage levert aan een uitstekend leerklimaat van de Zwolse jeugd an op onze aandacht rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak n de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient daarvoor veel waardering.

Meld jouw favoriete conciërge aan
Tot 13 mei kunnen scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders hun favoriete conciërge nomineren. Je kan je conciërge opgeven via een mail aan concierge@d66zwolle.nl. Nadat alle nominaties binnen zijn komt de vakjury in actie. De vakjury wordt voorgezeten door wethouder van onderwijs Jan Brink en deskundigen uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Zij kiezen uit alle nominaties hun favoriete kandidaat.

De uitreiking van "De Zwolse conciërge van het Jaar" is op vrijdag 27 mei. Voorzitter van de jury Jan Brink zal de titel en prijs uitreiken!

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik nomineer Suzan Rademaker van het Hengeveldcollege (Ambelt) als concierge van het jaar.
    Een harde werker, hart voor de leerlingen en de school. Communicatief vaardig naar collega’s en leerlingen. Technisch aangelegd en oplossingsgericht. Wat wil je als school nog meer?

    Gr. Richard Reith


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.