Raadsinformatiemarkt over AZC Zwolle

Zwolle – Op dinsdagavond 12 april 2016 vindt een raadsinformatiemarkt plaats over het voorstel tot vestiging van een asielzoekerscentrum in Zwolle. De avond vindt plaats in de centrale hal van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Om 19.30 uur zal de voorzitter, Hans Wijnen de avond centraal openen. Daarna zal hij de insprekers (zie Lees verder) achtereenvolgens uitnodigen de raadsleden toe te spreken. Iedere inspreker krijgt hier maximaal 2 minuten voor. Na het centrale gedeelte kunnen belangstellenden in gesprek met raadsleden. Iedere fractie heeft een herkenbare plek (tafel). De avond wordt niet plenair afgesloten. Het raadsdebat en de besluitvorming vindt plaats op dinsdagavond 19 april 2016 in de Statenzaal van het provinciehuis. De openbare vergadering begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Insprekers
Er hebben zich  vier insprekers gemeld. Hieronder het inspreekschema:
 
1. Bea Noordman – Biedt lijst met handtekeningen aan
2. Tjeerd den Boer – Namens 300 buurtgenoten uit de Wipstrik
3. Jantiena van Gerven – Op persoonlijke titel
4. Herman Zuidberg – Spreekt in namens zijn gezin

Artikel delen:
Reacties 8
 1. 2 of 5 minuten, in beide gevallen is het zoals gewoonlijk “inspreken”. Geen van de raadsleden hoeft hier op te reageren. Daarna gaat iedereen achter z’n eigen tafeltje zitten, en kun je fijn met die raadsleden kletsen.
  Daarna is het over, want er worden geen samenvattingen, gezamenlijke conclusies, of wat dan ook vastgesteld.


  ⚠️ Meld

 2. Bea Noordman; een “dame” die er een dagtaak aan heeft om allerlei haatzaaiende onzin over vluchtelingen op FB te plaatsen. Dat dat nog spreektijd krijgt ook. Typisch voorbeeld van een PVV’er: hele grote mond en veel te veel vrije tijd..


  ⚠️ Meld

 3. Natuurlijk wel @Tsja, maar ik mis de onderbouwing dmv argumentatie kom niet verder ” te veel mensen op een plek” hadden ze dan ook niet eerder moeten ingrijpen bij Pec en bv ziekenhuis daar zijn veel meer mensen aanwezig en zorgt voor meer overlast in de wijk.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.