Winkel van Terre des Hommes 20 jaar in Zwolle

Zwolle – De winkel van Terre des Hommes bestaat 20 jaar. Ongeveer 10 jaar daarvan is ze gevestigd aan de Thomas a Kempisstraat. Dat feit wordt op 16 april gevierd met een onthulling om 11.00 uur door wethouder Nelleke Vedelaar en een modeshow die om rond 11.20 uur begint.

De vrijwilligsters van Terre des Hommes Zwolle showen kleding uit de winkel. Wethouder Vedelaar treedt op als ladyspeaker. De Terre des Hommes-winkel aan de Thomas a Kempisstraat 47 verkoopt tweedehands artikelen, zoals kleding, boeken, speelgoed, glas en aardewerk, sieraden, schoenen, tassen etc. 
Met de opbrengst hiervan en van de andere artikelen die in de winkel verkocht worden, worden projecten van Terre des Hommes ondersteund.

Terre des Hommes streeft ernaar dat ieder kind opgroeit in een veilige omgeving. De focus ligt zowel op het redden van kinderen uit uitbuitingssituaties als op preventie. De winkel in Zwolle ondersteunt dit jaar een project in Ethiopië ter voorkoming van kindermigratie en het redden en reïntegreren van kinderen die slachtoffer zijn van uitbuiting. 
Zo’n 55 enthousiaste vrijwilligers zetten zich hiervoor in.

Artikel delen: