Overval bij woning aan de Boorn in AA-landen

Zwolle – Dinsdagmorgen heeft er een overval plaatsgevonden bij een woning aan de Boorn in de wijk AA-landen. Twee mannen drongen de woning binnen. Bij een worsteling in de woning is thinner in het gezicht van de eigenaar gespoten. Bij de overval is een geldbedrag buitgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

overval_zwolle.jpg 

Bij de persoon werd rond 10.00 uur aangebeld door een persoon die zich voor deed als DHL bezorger. Nadat het slachtoffer de deur open deed kreeg hij bij een worstelng in zijn woning thinner in zijn gezicht gegooid en zijn arm werd verdraaid. Twee andere personen waren bij de overval betrokken. De daders vluchtten in een grijze Mercedes, C-klasse. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt deze woningoverval en vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken heeft, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Het moet toch niet gekker worden! Misschien moeten de rechters vandaag de dag, de straffen strakker opleggen. Misschien werkt dat een beetje. Want wat krijgt zo iemand als hij gepakt wordt? Een taakstraf van 100 uur? Dat schiet lekker op. Zeker als het slachtoffer blijvend letsel overhoud.


  ⚠️ Meld

 2. veel sterkte met het slachtoffer,
  als de dader gepakt wordt (ik hoop het ) lang straffen en in de bajes hard laten werken en het geld gaat naar het slachtoffer.


  ⚠️ Meld

 3. Hebben de crimi’s nu de AA-landen op de korrel ?
  Vorige week een auto ontploft en nu dit weer.

  Sterkte voor het slachtoffer


  ⚠️ Meld

 4. Tja en de vooroordelen rollen ook weer over het scherm.
  Nu nog een discussie over asielzoekers en het plaatje is weer compleet.
  🙁


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.