Mario Kart 8 toernooi Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 16 april organiseert de stichting Bonami SpelComputers een toernooi met het populaire spel Mario Kart 8 voor de Wii-U. Het toernooi wordt gehouden bij Games en Computers te Zwolle.

mario_kart_toernooi_2016.jpeg 

Inspelen is mogelijk vanaf 10.00 uur, en we verwachten dat alle deelnemers uiterlijk 12:00 binnen zijn. Het toernooi begint om 12.30 uur en eindigt om 16.00 
uur. Deelname is gratis voor alle bezoekers van het museum.  Er zijn Wii remotes en Nunchuks beschikbaar om mee te spelen. Als je jou eigen Wii pro controller of Wii-U pro controller wil gebruiken dan is dit toegestaan mits deze duidelijk gemarkeerd is (Een sticker of label met je naam is het beste). De Wii-U gamepad wordt voor dit toernooi niet gebruikt als controller. 
Deelnemers onder de 17 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.

De de 150 cc versie wordt gespeeld – Alle DLC is beschikbaar – Alle characters zijn unlocked. 

Wil je meedoen? Schrijf je dan in met een e-mail naar naomi@computerspelmuseum.nl. Deelnemers moeten uiterlijk om 11.30 aanwezig zijn. Uiteraard zijn ook toeschouwers van harte welkom.
Games en Computers te Westerlaan 51a Zwolle, 300 meter vanaf het station. Het heeft ruim 3000 m² aan expositieruimte tot zijn beschikking. Naast dat het instituut regelmatig evenementen faciliteert is er een permanente interactieve tentoonstelling van computers, spelcomputers, arcadekasten en curiosa uit de gamecultuur. De tentoonstelling geeft een bijzondere blik in de oorsprong van de computer, en toont daarnaast de uiteenlopende creativiteit en fantasie die spelcomputers te bieden hebben. Een groot aantal van deze spelcomputers en arcadekasten zijn zonder extra kosten bespeelbaar. Daarnaast zijn accessoires, merchandise, en spellen voor oude spelcomputers te koop in de Shop.
Aanvang: zaterdag 19 maart, 12.00 uur (Museum is om 10.00 uur open)
Entree: 12€ 
Locatie: Westerlaan 51a te Zwolle
Voor meer informatie, kijk op www.gamesencomputers.nl

Artikel delen: