Succesvolle clinic Arnold Vanderlyde

Zwolle – Afgelopen maandag 11 april vond er een interactieve clinic plaats bij CityFit verzorgd door voormalig Nederlands bokser Arnold Vanderlyde. In het vernieuwde fitnesscentrum aan de Assendorperstraat hield hij een inspirerende sessie over doorzettingsvermogen en het ontdekken van je eigen ‘fighting spirit’.

team_cityfit__arnold_vanderlyde.jpg 

Tijdens de twee uur durende bijeenkomst met Arnold Vanderlyde overtuigde hij de deelnemers van hun fysieke en mentale kracht. Het inspirerende verhaal van de bokskampioen werd vervolgd met een (zeer) actieve praktijksessie. ‘Zolang je in beweging blijft, is de kans dat je geraakt wordt het kleinst’ Op informele en humoristische wijze nam de drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar Boksen de groep mee in zijn verhaal over doorzettingsvermogen, persoonlijke kracht en zelfvertrouwen. ‘Zolang je in beweging blijft, is de kans dat je geraakt wordt het kleinst,’ aldus Arnold Vanderlyde tijdens zijn presentatie.

Rob Jacobs, eigenaar CityFit: ‘We zijn trots Arnold Vanderlyde te hebben mogen ontvangen in onze club. Ik heb zoveel enthousiaste reacties van de deelnemers ontvangen, het was erg de moeite waard! Als de groep dit enthousiasme meeneemt in het starten met én het blijven sporten, dan is zijn komst absoluut geslaagd geweest.’ Meer over Arnold Vanderlyde Arnold Vanderlyde is voormalig Nederlands bokser. Hij behaalde driemaal brons op de Olympische Spelen van ’84, ’88 en ’92. Daarnaast was hij driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen.

Artikel delen: