Flexibel studeren voor werkenden

Zwolle – Op woensdag 20 april 2016 organiseert Windesheim een open avond voor professionals die zich naast hun werk verder willen ontwikkelen. Op deze avond kunnen ze zich laten informeren over 185 opleidingen en cursussen.

Het opleidingsaanbod bij Windesheim is divers en bestaat uit onderwijsprogramma’s over Leiderschap en Management, Accountancy en Controlling, Coaching en Supervisie, Educatie, Theologie, Gezondheid en Welzijn, Bewegen en Sport, Techniek en ICT, Marketing, Communicatie en Media. Om studerende werkenden te faciliteren worden de opleidingen in verschillende studievormen aangeboden. Zo is het mogelijk een opleiding in deeltijd of duaal te volgen of via afstandsleren de stof eigen te maken. Ook zijn er post-hbo- en masteropleidingen, cursussen en Associate degrees.

 
Programma
De open avond is op de Campus van Windesheim in Zwolle. Belangstellenden kunnen van 18.30 tot 21.00 uur uitgebreid advies inwinnen over de studiemogelijkheden op de informatiemarkt in het X-gebouw. Om 19.00 en 20.00 uur starten de voorlichtingsbijeenkomsten van de diverse opleidingen met uitgebreide informatie over vorm en inhoud van het onderwijsaanbod.
 
Aanmelden
Aanmelden voor de open avond kan via: www.windesheim.nl/openavond. Een bevestiging wordt vervolgens per e-mail verzonden. Belangstellenden kunnen het programmaoverzicht van de open avond downloaden via de website.
 
Artikel delen: