Forumavond PEC Zwolle

Zwolle – Op donderdag 21 april 2016 organiseert de Supportersclub van PEC Zwolle voor haar supporters weer een forumavond met spelers, staf en directie van PEC Zwolle. Op deze avond is er de gelegenheid om al je vragen te stellen tijdens een aantal vragenrondes. Natuurlijk is het tussen de vragenrondes ook mogelijk om een praatje te maken of op de foto te gaan met je favoriete spelers.

forumavond_pec_zwolle.jpg 

Op deze avond zijn de volgende spelers aanwezig, Bart Schenkeveld, Mickey van de Hart, Stef Nijland, Kingsley Ehizibue, Bram van Polen, Thomas Lam en Ouasim Bouy Behalve spelers, zullen ook voorzitter Adriaan Visser, trainer Ron Jans en commercieel directeur Joost Broerse plaatsnemen achter de tafel om vragen te beantwoorden. Daarnaast verzorgt Gerard Nijkamp een presentatie over het technisch beleidsplan van PEC Zwolle. De avond staat onder leiding van journalist Remco Regterschot.

Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom. Dus bedenk vast welke vragen je wilt stellen en kom op donderdagavond  21 april 2016 om 19.00 uur naar het Jupiler Supporters café in het stadion. 
 
Kun je niet aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid je vragen schriftelijk te stellen. Stuur een mail naar: info@pec.nu
Artikel delen:
Reacties 6
 1. @goal

  Heb ik wel eens op gekeken, maar is niet echt een dynamisch forum. En vooral als je het vergelijkt met forums van andere Eredivisieclubs komt die site daarin toch behoorlijk tekort.


  ⚠️ Meld

 2. Daar moet ik @Mik wel gelijk in geven.
  Veel clubs hebben fora’s die springlevend zijn en waar veel wordt gereageerd, bijvoorbeeld op wedstrijdverslagen komen minstens 50 reacties, als het er bij PEC 10 zijn is het al redelijk wat. Dat vind ik jammer.


  ⚠️ Meld

 3. Als ik triest en weemoedig ben, zoals nu, dan is dit wat me altijd opvrolijkt.

  http://bvho.eu

  Je forum wordt overgenomen door reacties van je grootste rivaal. Hoe erg is dat?

  Ze hebben het daar opgegeven want er kan al geruime tijd niet meer gereageerd worden. Er worden ook geen nieuwe artikelen meer geplaatst. Neerwaartse spiraal houdt maar niet op daar.

  Dit was overigens hun laatste forum. Alle overigen waren al eerder ter ziele gegaan. Hoe mooi is dat?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.