Jongetje vermist in Stadshagen

Zwolle – Sinds woensdag 11.00 uur wordt een 9-jarige jongen vermist aan de Belvederelaan in de wijk Stadshagen te Zwolle. De jongen heeft een elektrisch skateboard bij zich.

Signalement: getint, zwart kroeshaar, 1,60 m lang, hij draagt een zwart / grijze trui. Verder draagt hij een zwarte broek met leren stukken op de kniën. Er werd een Burgernet actie gestart.  Ziet u het jongetje, bel dan de politie.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Als dat jongentje nog steeds niet is gevonden, vind ik het heel raar dat er zo weinig aandacht aan wordt besteed! Dan hoort dat overal met grote koeieletters vermeld te staan. Die ouders staan nu doodsangsten uit! Het wordt donker buiten!


  ⚠️ Meld

 2. Helemaal eens met Sanne..dan wordt je als ouders zijnde toch gek en weet je niet meer waar je t zoeken moet.
  Dacht dat er vanavond wel een heli zou vliegen, maar niks is minder waar:(


  ⚠️ Meld

 3. Dat zijn inderdaad schooltijden! Ik heb net een blokje gelopen in Stadshagen, maar het is heel rustig op straat. Geen zoekende mensen of politie. Dat is wel raar als er iemand van die leeftijd vermist zou zijn. Is hij niet allang terecht en dat de krant dat nog niet vermeld heeft? Misschien is een update dan wel handig.


  ⚠️ Meld

 4. Dit staat op de site

  Afloopbericht

  woensdag 13 apr 2016 14:20

  Einde van de burgernet actie in Zwolle. De vermiste jongen is helaas nog niet aangetroffen. Allen bedankt voor uw aandacht.


  ⚠️ Meld

 5. Als dat jochie nog steeds vemist is dan moeten we toch met zn allen gaan zoeken. Moet er niet aan denken dat mijn zoontje van 7 midden in de nacht alleen op straat loopt..Ik zie nergens staan dat het jochie al terecht is…


  ⚠️ Meld

 6. Heel gek dat er minimale aandacht is.
  Is er ook wat over het gezin bekend? Dit lijkt mij niet een “normale situatie/vermissing”  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.