Koningsnachtconcert met Jan Vayne

Zwolle – Op dinsdagavond 26 april, de avond voorafgaand aan het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan de stad Zwolle, is er in de Zwolse Plantagekerk een koningsnachtconcert. Tijdens dit concert zal de bekende pianist Jan Vayne een belangrijke rol vervullen, samen met andere muzikanten en een zingend publiek.

Het koningsnachtconcert is een van de manieren waarop de Zwolse kerken zich willen presenteren rond Koningsdag 2016. ‘Zwolle. Stad vol Engelen’ is de slogan waarvoor de kerken hebben gekozen om aanwezig te zijn in de Zwolse samenleving. Tijdens het concert zal dit thema dan ook nadrukkelijk aanwezig zijn. De organisatoren van het concert: “Het zal een schitterend uur worden, vol muziek, zang en verwondering rond ‘Zwolle. Stad vol Engelen’. Een feest om mee te maken en een mooie opmaat naar een prachtige Zwolse Koningsdag.”

 De toegang tot het concert is gratis. Aanmelden vooraf is wel nodig. Dat kan via onderstaande website. Er zal een collecte worden gehouden voor een goed doel: het Leger des Heils. Het concert duurt van 20.30-21.30 uur. De kerk is vanaf 20.00 uur open. www.plantagekerkzwolle.nl/koningsnachtconcert

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.