Kampioenschap voor ZVT Present stap dichterbij

Zwolle – Afgelopen maandag won de titelfavoriet in de tweede klasse A zvt Present wederom haar wedstrijd. Dit keer werd Asero Futsal met 6-0 aan de zegekar gebonden. Enige overgebleven concurrent Corporate Matchfixing wist ook te winnen (14-2 van Bever Boys), maar volgt op ruime afstand. Present staat op dit moment 11 punten voor en het lijkt dat de voorsprong niet meer uit hand wordt gegeven.

De supporters van PEC Zwolle zorgde voor een verrassing en wisten een 3-2 zege tegen AA Taxi Zwolle uit het vuur te slepen. Het was Eelco Preenen die de beslissende treffer voor zijn rekening nam. Bluefinger Wolves haalden flink uit tegen Blue Sakura. De Wolves wisten liefst zestien keer het net te vinden. Bola-Lah! Satu won met 17-6 van OHM. Bij een gelijke stand en in de laatste minuut van de wedstrijd tegen koploper Tabonon wist Het Beugeltje voor open doel niet te scoren en kreeg vervolgens de deksel op de neus. In de eerst volgende aanval wist Tabonon wel de trekker over te halen en op voorsprong te komen. De resterende tijd was tekort voor Het Beugeltje en liet de favoriet voor de titel ontsnappen. Tabonon kan de titel in de eerstvolgende wedstrijd bij winst veilig stellen in de hoofdklasse A.

Onderin de hoofdklasse wist Woord en Daad niet te profiteren van de ‘oor wassing’ die concurrent Motivo moest ondergaan tegen Dozend. Woord en Daad verloor met 2-10 van subtopper Diaspora. De Gebroeders Postma wist met een voltallige selectie met 10-4 te winnen van Kletsen en Proeven. 
 
AVC pakt koppositie over van Torsades
Koploper Torsades Trois Points kwam niet in actie. Hier wist concurrent AVC van te profiteren. In een leuk duel wist het team van Melvin Dijk met 9-6 te winnen van Karba. Ook Le Gong probeert in het spoor te blijven en hoopt nog steeds op misstappen van AVC en Torsades. Zwolle Zuid werd met 10-3 verslagen door Le Gong. Middenmoters Ghana’82 en ZVV Pruts deelden met een 4-4 gelijkspel de punten. Outsport liet een uitgelezen kans liggen om verder afstand te nemen van het degradatiespook door gelijk te spelen tegen Amicitia Fortior. De degradatie zorgen voor Styrinth werden groter door het verlies tegen Allesoverrechten.nl.
 
Wederom winst koploper Bouwbedrijf Salverda   
Bouwbedrijf Salverda behield de voorsprong op concurrent KPS Steigerbouw door een 9-5  zege tegen de Black Ties. KPS bleef zelf ook in het spoor door Macs Moves in een spannend duel met 7-5 te verslaan.  L&M Workwear wist wederom te winnen. Dit keer werd het Campingteam 3 met 11-4 verslagen. Ramenblinderen.nl was met 7-5 te sterk voor Roede Vooruit. 
 
De volgende competitieronde is op maandag 18 en woensdag 20 april a.s. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 
 
Voor de WRZV Futsal League voor 16 t/m 18 jarigen staat de volgende competitieronde vrijdag 15 april op het programma. Om 18.00 uur starten de jeugdwedstrijden. Er worden drie competitiewedstrijden gespeeld van 2 x 20 minuten. De deelnemende teams zijn: All Stars, IFC Donaci, V.E.T, Youngboys, FC Knudde en vv Rolleman. 
 
Op vrijdagavond 15 april as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Jesse Betaze en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Voor vragen kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl  

Artikel delen: