KWF Zwolle zoekt wijkhoofden

Zwolle – In verschillende wijken van Zwolle zijn wij als afdelingsbestuur van KWF Kankerbestrijding op zoek naar een wijkhoofd. Als wijkhoofd stuur je de collectanten in jouw buurt aan. Onder jouw leiding gaan de vrijwilligers in de eerste volle week van september langs de deuren om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Je houdt o.a. bij wie in welke straat loopt, zorgt ervoor dat collectanten alle materialen krijgen die ze nodig hebben en helpt eventueel bij het zoeken naar nieuwe collectanten als er mensen uitvallen. Na de collecte kunnen de collectebussen aan het bestuur overgedragen worden. Als de opbrengsten bekend zijn, kun je de collectanten informeren hierover. De werkzaamheden concentreren zich (ruim) voor de collecteweek en kort erna. Heb je interesse om een paar uurtjes per jaar je in te zetten voor KWF Kankerbestrijding in Zwolle, meld je dan aan via collecte@kwfzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Veel van de conventionele kankeronderzoek-organisaties doen hun best om de indruk te wekken dat ze op zoek zijn naar de genezing van kanker, maar in feite zijn ze daar helemaal niet in geïnteresseerd. Het gaat niet om de patiënten maar om de patenten. En zodra er een nieuw middel op de markt wordt uitgebracht, dan wordt deze weer voor kapitalen verkocht aan de patiënten. En laten we het maar niet over de lonen bij het KWF hebben.

Reageer