Omroep MAX volgt Koningsdagactiviteiten

Zwolle – Afgelopen woensdagochtend heeft Omroep Max opnames gemaakt bij wijkcentrum en speeltuin Bestevaer. De omroep wil de enthousiaste groep vrijwilligers bij hun voorbereidingen in de aanloop naar Koningsdag volgen. Hierdoor kan heel Nederland zien dat deze extra heugelijke dag voor Zwolle ook in deze wijk leeft. 

koningsdag_bestevaeer.jpeg 

Het omroepteam, dat de vrijwilligers over de activiteiten interviewde, zag hoe ijverig iedereen aan het knutselen was. Ook konden de medewerkers van MAX alvast proeven van de eigengemaakte hapjes en taart voor de feestelijke dag. De vrijwilligers willen het dit jaar, omdat de Koning naar Zwolle komt, grootser aanpakken dan ooit. Voorafgaand aan de dag kunnen kinderen een speciale Koningsdagkleurplaat inkleuren voor een mooie prijs. Voor de ouders wordt er een straatversieringcompetitie gehouden waarbij er een barbecue voor de hele straat te winnen is. Op Koningsdag mogen kinderen in de speeltuin hun spulletjes verkopen en kunnen ze meedoen aan een zeskamp voor een heuse trofee.

Bezoekers worden getrakteerd op koffie of thee met een versnapering in stijl. Voor € 2,- kan er van een high tea gebruik gemaakt worden, waarbij er onbeperkt van lekkernijen gesmuld kan worden. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op: www.wijkcentrumbestevaer.nl.
Op televisie
De voorbereidingen van wijkcentrum Bestevaer zijn te zien in het programma Hallo Nederland dat van woensdag 20 april tot en met 26 april om 16.35 uur wordt uitgezonden. Oproep MAX komt nog een keer langs om de gepassioneerde vrijwilligers te filmen.
Artikel delen: