Examenfeest op Carolus Clusius College gaat door

Zwolle – Traditiegetrouw sluiten examenleerlingen de lessen op het CCC af met een ludieke Laatste Schooldag. Eindexamenleerlingen organiseren verschillende activiteiten rondom een speciaal thema en geven hun visitekaartje af tijdens de examenstunt. Het CCC vindt het belangrijk dat de Laatste Schooldag een feest wordt. De veiligheid van de leerlingen en medewerkers in en rondom de school staat hierbij voorop.

De afgelopen week zijn er berichten over de Laatste Schooldag verspreid via online media die opriepen tot verstoring van buitenaf. De school neemt deze berichten zeer serieus. En heeft daarom in samenwerking met de politie maatregelen getroffen om veiligheidsrisico’s van buiten de school voor leerlingen en medewerkers te beperken. Daarom heeft de schoolleiding besloten dat de Laatste Schooldag alleen doorgaat voor de examenleerlingen.

‘Vanwege de maatregelen is het mogelijk om het feest voor de examenleerlingen door te laten gaan. We vertrouwen op een leuk feest voor onze examenleerlingen’, meldt de directie van het CCC.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.