Dick Bremmer blijft hoofd opleiding WVF

Zwolle – De Technische Commissie is verheugd te mogen melden dat Dick Bremmer ook volgend seizoen als Hoofd Opleiding actief is bij WVF. De afgelopen vier jaar is Dick Bremmer verantwoordelijk geweest voor de selectieteam- en trainers binnen WVF, daarnaast heeft hij de WVF Trainersacademie opgezet. Het komende seizoen ligt voor Bremmer de focus op het verder door ontwikkelen van de jeugdopleiding en de WVF Trainersacademie.

Dick Bremmer vertelt: "Het is zeer plezierig werken bij WVF." Een vereniging waar ambitie, prestatie en gezelligheid nauw met elkaar verbonden zijn. De afgelopen jaren hebben we met elkaar hard gewerkt aan de kwaliteit van onze jeugdopleiding. Samen met de TC gaan we het komende seizoen door met het realiseren van onze ambities, waarin het opleiden van jeugdspelers en trainers ‘hand in hand’ gaan met het hebben van veel voetbalplezier bij deze prachtige club. "We zijn enorm tevreden over ons Hoofd Opleiding en ik ben blij dat Dick Bremmer zich ook het komende seizoen samen met de TC gaat inzetten om onze trainers en jeugdleden verder te ontwikkelen. Er zijn flinke stappen gezet de afgelopen jaren, zo spelen alle selectieteams op hoofdklasse- niveau.

Om dit niveau te kunnen continueren en de gestelde ambities te kunnen realiseren, moeten we investeren in onze jeugdopleiding.
We zijn nu toe aan de volgende stap en gaan daarom ook een aantal wijzigingen aanbrengen in de trainersstaf." besluit Freddy Eikelboom.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Dick is pas 4 seizoenen bezig en dan begin je uiteraard bij de jongste jeugd. Die zijn nog te jong om in het eerste elftal te spelen.


  ⚠️ Meld

 2. Die dictee is nog erger dan Een stuk
  Vergif, de documentaire van die bacuna nog gezien dictee? Wat die de hele dag doet? Stofzuigen en PlayStation spelen. Omdat berkum hem 12.000 euro geeft als niet meer is. Dan liever degraderen.


  ⚠️ Meld

 3. Maar goed ook dat je er zo over denkt, wvfer, want ik vrees dat je voorspelling uitkomt. Ik hoop dat Berkum promoveert. Zou goed zijn voor het Zwolse voetbal.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.