Gratis avondje toneel in Stadshagen

Zwolle – Arm of rijk. Blank of bruin. Dik of dun. Iedereen is gelijk. En iedereen verdiend een avondje weg waarop gezelligheid en tijd voor elkaar een belangrijke rol spelen. De Stadshaagse Samenbeleving wil de inwoners van Stadshagen graag een gratis avondje uit bieden voor het hele gezin. Op een professionele manier. Vol verassingen. En iedereen is welkom. Om die reden is de toegang voor de avond gratis. De avonden vinden op 7 en 28 mei plaats in de Fontein in Stadshagen, en er zijn nog kaarten beschikbaar!

stadshaagse_samenbeleving.jpg 

Centraal tijdens de avond zal een de klucht “De tante van Charlie” (door John van Eerd) worden gespeeld. Dit stuk staat garant voor lachen, gieren en brullen en wordt gespeeld door 9 amateurspelers. Amateurniveau, maar het hoogste niveau wordt na gestreefd. De spelers worden muzikaal bijgestaan door een pianist en een strijkkwartet. Voor de uitvoering, in de pauze en na afloop zullen mensen verwend worden met hapjes en drankjes en live muziek (van een “moderne” band en een klassiek kwartet). Van binnenkomst tot uitgaan zullen de bezoekers zich welkom voelen en het gevoel hebben een avondje weg te zijn.

Er wordt hard gewerkt aan een kunstexpositie tijdens de inloop, pauze en na afloop, zodat mensen tijdens deze “vrije” momenten kunnen genieten van kunst in Stadshagen gecreëerd.
Ten slotte worden de gasten tijdens de pauze getrakteerd op een 50-delig taartenbuffet waarvan het grootste gedeelte gemaakt is door bewoners zelf.
Artikel delen: