Cursus voor vrouwen met talent en ambitie

Zwolle – Het Zwols Vrouwen Platform organiseert na de meivakantie twee cursusgroepen ‘Pimp je leven’. In deze cursus gaan vrouwen aan de slag met zichzelf, hun wensen en hoe iedereen zijn ambities serieus moet nemen. Zo ontdekken de deelnemers weer wat ze kunnen en wat ieders sterke punten zijn.

pimp_je_leven.jpg 

Een ervaren coach begeleidt je hierbij. In 8 bijeenkomsten krijg je een goed beeld van je eigen talent, ambitie en wensen. Met de opgedane kennis kun je een volgende stap nemen zoals vrijwilligerswerk, een opleiding of een baan. De cursus is voor Zwolse vrouwen van 20 tot 57 jaar, met bijstand of een uitkering. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan deze cursus verbonden. De gemeente Zwolle vindt de cursus ‘Pimp je leven’ van het Zwols Vrouwen Platform een goed initiatief. Daarom organiseert het platform in 2016 zes cursussen, net als vorig jaar. Iedere groep bestaat uit 8 deelnemers. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht, groot genoeg om van elkaar te leren.

De wekelijkse bijeenkomsten op zijn van 09.00 uur tot 12.00 uur. Er start een dinsdaggroep en een donderdaggroep. In september worden ook nog 2 cursussen georganiseerd.

Aanmelden kan per mail: m.bonsink@zwolle.nl o.v.v. naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. Meer informatie: Zwols Vrouwen Platform, tel. 06-18122176 of www.zwolsvrouwenplatform.nl Meld je aan vóór 1 mei a.s.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.