Groot supportersfeest PEC Zwolle

Zwolle – De supportersvereniging organiseert in samenwerking met PEC Zwolle op vrijdag 13 mei het grote supportersfeest van en voor alle supporters van de club PEC Zwolle. Deze feestavond in het Event Center in het stadioncomplex wordt een muzikaal festijn met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het uitbouwen van de eigen noord-tribune. In de persoon van rapper Sticks heeft de eerste grote artiest al toegezegd om belangeloos op te treden tijdens deze avond.

Naast de muzikale optredens, worden er vrijdag 13 mei ook loten verkocht voor een sensationele verloting. De live trekking van de loterij met vele en grote prijzen zal plaatsvinden op de Open Dag zaterdag 9 juli. Daarbij komen er nog vele andere initiatieven om de uitbouw te ondersteunen. Dus ook als je vrijdag 13 mei helaas niet aanwezig kan zijn, bestaat de mogelijkheid een steen bij te dragen. De kaartverkoop voor dit feest start maandag 18 april 09.00 uur via het online ticketsysteem van de club. Je kunt met je eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle maximaal 4 toegangskaarten voor dit feest aanschaffen. Kaarten kosten €15,- per stuk.

De Supportersclub gaat eveneens kaarten verkopen in het Jupiler Supporterscafé. Deze verkoop begint woensdagavond 20 april bij de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Ook hier kun je vier kaarten per persoon verkrijgen. Wees er snel bij want op is op. Het supportersfeest vindt plaats in het Event Center op het stadionterrein. De festiviteiten duren van 19.00 tot 00.30 uur.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Je kunt met je club of seizoenskaart kaarten bestellen. Dus alleen voor deze supporters en niet voor alle supporters zoals staat vermeld>:(

  2. Om zeker te zijn van een volle zaal hadden ze dit beter voor iedereen kunnen doen. Ook voor supporters die geen club of seizoenkaart hebben. Desnoods maak je bij succes er twee feestavonden van. Als club wil je zoveel mogelijk geld binnenhalen, want daar gaat het namelijk om.

  3. Iedereen die wedstrijden van PEC bezoekt en daarmee zichzelf supporter mag noemen, heeft minimaal een clubkaart dus wat is het probleem?

  4. Bericht door Roni, op 17 april 2016 7:39
    Je kunt met je club of seizoenskaart kaarten bestellen. Dus alleen voor deze supporters en niet voor alle supporters zoals staat vermeldsmilies/angry.gif

    De Supportersclub gaat eveneens kaarten verkopen in het Jupiler Supporterscafé. Deze verkoop begint woensdagavond 20 april bij de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Ook hier kun je vier kaarten per persoon verkrijgen.

    😛

Reageer