Crowdfunding Parkpret 2016 van start

Zwolle – Op zondag 29 mei is het weer feest in Park Eekhout in Zwolle. Iedereen is dan welkom op het bruisende ParkPret! Parkpret is een evenement voor jong en oud dat ieder jaar plaatsvindt op de laatste zondag in mei in Park Eekhout in Zwolle: muziek, lekker eten, theater, kunst, spelen en ravotten, verrassing en een heleboel gezelligheid!

parkpret.jpg 

Er komen – bij mooi weer – duizenden mensen naar Park Eekhout om te genieten van dit superleuke evenement! Het zou fantastisch zijn als alle kinderen uit heel Zwolle en omstreken helemaal GRATIS deel kunnen nemen aan de kinderactiviteiten. Zo kan ieder kind meedoen!  Er is pottenbakken, schminken, pony rijden, steppen, muziek, knutselen, bouwen en nog veel meer! Om dit mogelijk te maken is steun hard nodig! “Het zou toch geweldig zijn wanneer dit bereikbaar is voor alle kinderen?” aldus de freule van Eekhout. Iedereen kan helpen door een bedrag te doneren op www.voorjebuurt.nl.

Daar staat ook iets tegenover. Niet alleen een gave middag, maar ook een leuk aandenken zoals een gratis nieuw kapsel, iets grabbelen uit de grabbelton of muntjes om een drankje of hapje te halen. https://www.voorjebuurt.nl/parkpretkinderwei/ .

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer