Jaarlijkse showcase Jubal

Zwolle – Zaterdagavond het muziekvereniging Jubal in een volle zaal de jaarlijkse Showcase gehouden. Deze presentatie waarbij alle leden een optreden verzorgen wordt gegeven om belangstellenden te laten zien wat de show is waar de vereniging de komende tijd mee en aan gaat werken.

showcase_jubal-2016-7236.jpg

De avond begon met een optreden van de Winterguards die een verhaal vertolkten van een man die per ongeluk een reeds overleden bruid huwde. Daarna was het de beurt aan de Muzikidz, die na slechts 10 lessen te hebben gehad op hun instrumenten al een prachtig optreden verzorgden. Jong Jubal liet horen dat zij reeds langer de instrumenten bespeelden, en zetten een prachtig stuk muziek neer. Middels een percussie optreden werd toegewerkt naar de presentatie van ‘24 – A day in the Big city’. Met dit vernieuwende stuk zal Jubal het publiek meenemen in een Tour door The Big Apple. Samen met Corps Style Concepts is gewerkt aan een stuk waarin het publiek meegenomen wordt in de verschillende sferen die deze grote stad gedurende de dag doet beleven. Het muzikale deel wordt omlijst door een compleet toneelstuk, en er wordt zelfs samengewerkt met een echte DJ.

showcase_jubal-2016-7114.jpg

Met deze show zal Jubal op het WMC in Kerkrade trachten te promoveren van de basis naar de middenklasse. Voor dit bijzondere doel dat de vereniging in juli 2017 wenst te behalen zal de vereniging het stuk nog verder uitwerken en perfectioneren. Met de sferen van onder andere Broadway, Central Park en hip hop beloof het in ieder geval een bijzonder muzikale performance te worden. Het geheel werd afgesloten met een borrel on der muzikale begeleiding van evenementenband 103db.

Artikel delen: