Kaartverkoop De Sjonnies loopt als een trein

Wie vlak voor kerst nog wil meegenieten van de Sjonnies Kerstshow – White Edition T(h)ree in de Broerenkerk, moet er snel bij zijn. De kaartjes voor dit grandioze kerstfeest op 22 december van het trio vliegen over de toonbank. Inmiddels zijn er al 500 verkocht!
Dresscode van deze Zwolse editie is uiteraard weer Wit! Voor de bezoeker met het mooiste witte kostuum ligt geheel in stijl een Sjonnies Pretpakket klaar, mét een waardecheque van 250 euro voor een wintersportvakantie.

Bezoekers kunnen tijdens de avondvullende show niet alleen genieten van vader Ruysdael en zijn zoons. De artiesten krijgen namelijk muzikale ondersteuning van de Achterhoekse boerenbruiloftformatie ´De Startrekkers´, Hazes-zanger Peter Selbach en niemand minder dan de Popcorn King. En Gina de mooie presentatrice.

Wie nog mee wil in de polonaise, gezellig met een drankje wil inhaken bij die leuke buurvrouw of gewoon lekker wil dansen en zingen kan kaartjes bestellen bij Sam Sam of via internet: http://www.pbn-music.com/. Er zijn nog maar een paar over!

Sjonnies Kerstshow – White Edition T(h)ree
Datum: 22 december
Plaats: Broerenkerk te Zwolle 

Aanvang: 21.00 uur

Zaal open: 20.00 uur

Prijs in de voorverkoop: 19 euro 

Prijs aan de deur (als er kaarten overblijven): 23 euro

Dresscode: White

 

Artikel delen:

Reageer