Marc van der Vegte keert terug bij WVF

Zwolle – Het komende seizoen is Marc van der Vegte terug in Westenholte bij WVF waar hij eerder al vijf jaar had gespeeld in de jeugd en ook in het eerste elftal. Het afgelopen seizoen kwam van der Vegte uit voor WHC uit Wezep. Met de komst van de technisch vaardige en aanvallend ingestelde middenvelder haalt WVF het nodige aan ervaring en ook scorend vermogen in huis voor het volgende seizoen. Van der Vegte is als voetballer actief geweest op het hoogste amateurniveau en heeft onder meer gevoetbald in de topklasse bij CSV Apeldoorn, Sparta Nijkerk en enkele hoofdklassers.

marc_van_der_vegte.jpg 

Marc van der Vegte zal verder als trainer werkzaam worden in de jeugdafdeling van WVF. Hij gaat komend seizoen het talentvolle E1 team, wat uitkomt in de hoofdklasse onder zijn hoede nemen. “Ik krijg een warm gevoel als ik denk aan WVF, aangezien ik er vijf jaren met heel veel plezier heb gevoetbald. De gesprekken met de TC en trainer bevestigden dat goede gevoel. De huidige sportieve situatie is misschien niet rooskleurig, maar de ambities en doelen zijn helder. Hier wil ik graag onderdeel van zijn. Ik hoop dat ik een goede bijdrage kan leveren aan een mooi jaar. Belangrijkste is dat er een hecht team staat, waar het plezier vanaf straalt en de supporters van WVF trots op zijn. Dan komt het resultaat vanzelf. Met veel enthousiasme en de combinatie van ervaren jongens en jong WVF talent gaan we er zeker leuk jaar van maken ”, vertelt Van der Vegte.

Van der Vegte zal ook het volgende seizoen in dienst treden van WVF als trainer/coach van de E-1 jeugd. Het E1 elftal komt op dit moment uit in de Hoofdklasse. “Als trainer ben ik iemand die veel vraagt, maar zeker ook teruggeeft. De winst zit hem in de persoonlijke ontwikkeling  van jonge voetballers en het teamproces. Niet zozeer in de drie punten. Belangrijkste is dat iedereen veel plezier beleeft aan het voetballen”.
 
De technische commissie is blij met de komst van Marc van der Vegte. “We zijn enorm blij met de komst van Marc. Het is een jongen met veel ervaring en hij kent de klappen van de zweep op het hoogste amateurniveau, daarbij is hij een echte winnaar. We verwachten van hem, dat hij samen met de andere oudgedienden meehelpt om volgend seizoen een mooi fundament neer te leggen waar WVF nog jaren mee vooruit kan”, aldus Freddy Eikelboom. 
 
Vanuit het tweede elftal zullen verder de ervaren Hessel Berends, Martijn Ruijsch, Kevin Peters en Peter van der Streek onderdeel gaan uitmaken van de eerste selectie. Verder krijgen de talentvolle spelers uit eigen jeugd Niek Mulder, Jon Lieben, Michel en Patrick Koning de kans om een plekje in de selectie te bemachtigen. 
“De selectie is nog niet helemaal rond en we verwachten komende weken nog een aantal versterkingen te kunnen presenteren. En ja, zeker ook uit eigen jeugd”, besluit Eikelboom.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Haha een mooie constructie deze jongen heeft al zoveel clubs gehad, en wordt nu betaald als trainer. Dit is echt een broodvoetballer, van de 1e klasse naar de 2e klasse. Dus gaat als trainer veel verdienen. En dan nog zeggen er wordt niet betaald…


  ⚠️ Meld

 2. Goed bezig vooral je eigen mensen een kans geven. En als je een speler aantrekt die ook nog een trainersfunctie kan vervullen met zijn ervaring, wat is er mis mee. En dat betalen, ja wie niet?


  ⚠️ Meld

 3. Deze jongen heeft al zoveel clubs gehad, speelt puur voor centen, hij zou wel meer verdienen dan een trainer van de e1 gemiddeld verdiend.


  ⚠️ Meld

 4. @vv berkum, wie van WVF zegt er dat er niet wordt betaald? Iemand van de organisatie dus, want ik kan als anonimiteit nu ook allemaal onzin gaan verkopen over berkum.


  ⚠️ Meld

 5. Dit is de Be Quick 28 constructie. Het salaris van de selectie wordt overgeheveld naar de jeugdtrainers.

  Op papier wordt de selectie dus niet betaald. De praktijk is anders… WVF doet dit nu ook.


  ⚠️ Meld

 6. Wat willen jullie nu bereiken met op elk nieuwsfeit te lopen zaniken en zeuren.

  Ga je nuttig maken in de maatschappij ipv de hele dag op dit weblog te zitten.


  ⚠️ Meld

 7. Volgens mij krijgen trainers van alle clubs betaald voor hun werk. dus ook bij WVF. Begrijp niet wat er mis is dat de trainer van de jeugd ook voetbalt in het eerste elftal. Goede transparante berichtgeving. Niets mis mee. Hij wordt niet betaald om te voetballen, bij Berkum naar wat ik zie wel.


  ⚠️ Meld

 8. @ Henry

  Heel knap dat jij dit weet, maar er is maar 1 speler die jeugdtrainer is… Dus dat gaat niet op.

  @ Fred jorben Nieuwenhuis naar Berkum toe.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.