3FM Serious Talent Indian Askin naar Hedon

Zwolle – Vorige week verscheen het langverwachte debuutalbum van Indian Askin, getiteld Sea Of Ethanol. De Amsterdamse band bracht al een aantal singles uit van dit album, waarvan met name Really Wanna Tell You het erg goed deed. Festivals Noorderslag en Paaspop mochten er al aan geloven en a.s. vrijdag is ook Zwols poppodium Hedon aan de beurt voor een vuige set. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

indianaskin.png 

De naam Indian Askin zoemt al een tijdje rond in de Nederlandse muziekwereld. 3FM DJ Frank van der Lende benoemde de band al tot de ‘sound van 2015’ toen hij te gast was bij DWDD. Ze speelde in het voorprogramma van bands als De Staat en Go Back To The Zoo en maakte onderdeel uit van de popronde in 2014. Hun sound omschrijven ze zelf als nupunk, met rock, grunge en sixties invloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de jaren 60, 70 en 90. “Deze band uit Amsterdam maakt eigenaardige, hitsige rock ’n roll die alle kanten op kronkelt, a la dEUS en Beck." aldus Timo Pisart van 3voor12.nl.

INDIAN ASKIN
Support: LOOKAPONY
 
Locatie            : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer         : vrijdag 22 april
Open               : 20:30 uur
Aanvang         : 21:00 uur
Entree            : € 10,50
 
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer