Hanze Beachvolleybal zoekt spelers

Zwolle – Zwolle heeft sinds vorig jaar een nieuwe sportvereniging; Hanze Beachvolleybal is er voor, door en met beachvolleyballende Zwollenaren. Dit jaar kunnen ze trainen op het prachtige zand wat gebruikt is voor het WK beachvolleybal in 2015. Sportpark Marslanden is komend seizoen voor zowel trainingen als toernooien de thuisbasis.

Voor een paar euro per jaar ben je al lid van de vereniging en hiermee help je met het betalen van goede trainers en zorgen wij voor goed materiaal. We bieden 2 trainingen in de week, op dinsdagavond en vrijdagavond. We hebben meerdere trainers waardoor we op verschillende niveaus trainingen aan kunnen bieden. Heb jij helemaal geen volleybal ervaring, maar wil je wel graag met je voeten in het zand staan? Schroom niet en meld je aan! Ook de doorgewinterde profs zijn meer dan welkom.

Om 18.00u begint de jeugd tot 19.30 uur (volleybalervaring noodzakelijk, 12-16 jarigen) en daarna trainen de volwassenen. Je kunt kiezen tussen verschillende lidmaatschappen wat inhoudt dat je twee keer per week kunt trainen of één keer. Ook is er de optie tot het kopen van een strippenkaart om flexibel te kunnen trainen.

Heb je geen training nodig, maar wil je graag een veld huren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! Mail nu naar hanzebeachvolleybal@gmail.com om je op te geven.
Zaterdag 30 april starten wij het nieuwe beachvolleybalseizoen met een 2×2 beachvolleybaltoernooi. Op verschillende niveau’s kan je mee doen. Mix ook mogelijk. Maandelijks organiseren wij een toernooi. Houd dus de toernooiagenda via facebook of onze website in de gaten!

Voor meer informatie
hanzebeachvolleybal@gmail.com
www.beachvolleybalzwolle.com

Artikel delen: