Moederdag in Stadshagen

Zwolle – Op zaterdag 7 mei staat winkelcentrum Stadshagen in het teken van Moederdag.Speciaal voor deze dag openen we een eendaagse winkel in het pand op Werkerlaan 91, tussen Bakker Blom en Whair Kappers. Hier kun je leuke moederdagpresentjes kopen, van glaskralen en bloemstukjes tot leuke geschenkpakketjes en cadeaubonnen.

De dames van Partou staan weer klaar in de kidstent. Hier kun je gezellig even knutselen of je laten schminken terwijl je ouders even boodschappen doen.

Laat een mooie foto maken van jou met of voor je moeder, met je broertjes en zusjes, je vader, wat je maar wilt. Onze fotograaf loopt een paar uurtjes rond met een mooie hartvormige lijst voor een lieve foto. Tijd worden nog bekend gemaakt.

Natuurlijk is jouw mama de liefste! Kom op Koningsdag 27 april naar het Twistvlietpark of op zaterdag 30 april in de Wade naar de ‘Stadshagen Liefdeswagen’ en vertel via een videoboodschap waarom jouw mama de liefste is van allemaal. Misschien win jij wel een geweldig verwenpakket t.w.v. € 50,00 of een ontbijtpakket t.w.v. € 25,00 voor jouw allerliefste mama. De winnaars worden op 7 mei om 11.00u in de Wade bekendgemaakt. Alle videoboodschappen worden op 7 mei afgespeeld op schermen in het winkelcentrum, dus kom samen met je moeder kijken naar jouw lieve boodschap.

Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl
Facebook: facebook.com/wcstadshagen
Twitter: @wcstadshagen

Artikel delen: