Ook komend seizoen WRZV Futsal League

Zwolle – Vrijdag 4 maart 2016 is de eerste editie van de Zwolse Futsal League van start gegaan, jongeren van 16-18 jaar strijden wekelijks met een eigen samengesteld team voor de titel WRZV Futsal League. De start was goed en met liefst zes deelnemende teams een mooi begin van dit nieuwe initiatief binnen de WRZV Zaalvoetbalvereniging.

futsal_league.jpg 

Helaas heeft zich gedurende de competitie wel een team teruggetrokken, omdat een groot deel werkt op de vrijdagavond. De competitie is halverwege en het team All Stars is nog zonder puntenverlies, met kort daaronder de teams van Young Boys, Donaci, FC Knudde en V.E.T. “Je merkt dat ondanks grote uitslagen in de onderlinge wedstrijden dat de jongens iedere vrijdagavond met veel plezier deelnemen aan de competitie. Dat is geweldig, temeer omdat de vrijdagavond best een beladen avond is en er door deze jongens ook gekozen kan worden voor andere leuke bezigheden of te gaan werken” vertelt WRZV begeleider en mede organisator Niek Schokker. Met nog vijf speelronden te gaan is er nog veel mogelijk. De nummers twee tot en met vijf staan qua punten kort op elkaar.

“Het competitieve zit er natuurlijk wel in, maar de beleving en het plezier staat voor ons bovenaan. Wat is nu mooier dan op een leuke en sportieve wijze te werken aan je gezondheid?”, aldus Schokker. 
WRZV voorzitter Freddy Eikelboom is ook zeer tevreden met het initiatief en verloop van de competitie. “Ook voor volgend seizoen willen wij graag deze doelgroep aan ons binden binnen de reguliere zaalvoetbalcompetitie. Daarnaast willen we voor de jeugd eind augustus op de dinsdag, woensdag en of vrijdag een jeugdcompetitie in combinatie met de VO scholen opzetten voor de leeftijden 12 tot en met 16 jaar”, besluit Freddy Eikelboom
Ben je tussen de 10 en 18 jaar? Wil je informatie of deelnemen aan de WRZV Futsal League of een van de andere zaalvoetbalactiviteiten bij de WRZV? Dat ben je van harte welkom! Stuur je mail naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl. Of kijk voor meer informatie op www.wrzvzaalvoetbal.nl.
  
Wil jij op de hoogte blijven van de standen en de uitslagen volg dan ook de facebook, te vinden onder de naam Futsal League Zwolle. https://www.facebook.com/futsalleaguezwolle/?fref=ts.

Artikel delen:

Reageer