Gitaarlegende Robert Cray met band naar Zwolle

Met vijf Grammy Awards op zak, enkele bekende wereldhits en meer dan 12 miljoen verkochte albums is Robert Cray niet meer weg te denken uit de internationale muziekwereld. Cray geldt al decennia lang als één van de grootste gitaristen van zijn generatie. Poppodium Hedon en Zwolse theaters hebben de handen ineen geslagen om deze levende legende met zijn band dinsdag 18 oktober naar theater De Spiegel te halen.

robertcrayband.jpeg 

In zijn 40-jarige carrière heeft Cray geschreven en opgetreden met vele internationale collega’s, van Eric Clapton tot Stevie Ray Vaughan en van Bonnie Raitt tot John Lee Hooker, om er maar een paar te noemen. Als grote voorbeelden noemt hij Jimi Hendrix en BB king, maar ook zangers als Bobby ‘Blue’ Bland en gitarist Albert Collins. Voor muzikanten is het buitengewoon om meer dan vier decennia lang met veel succes te gedijen en buitengewoon is ook precies wat de Robert Cray Band is. Twee jaar geleden stonden ze al eens in Zwolle en werd een stijf uitverkocht Hedon getrakteerd op een krachtige portie Blues, Soul, Rock & Jazz zoals alleen de Robert Cray Band dat kan brengen.

ROBERT CRAY BAND
 
Locatie            : Theater De Spiegel, Zwolle
Wanneer         : dinsdag 18 oktober
Open               : 19:30 uur
Aanvang          : 20:30 uur
Entree            : € 32,00 (Normaal) – €26,00 (Rang 4)
 
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen: