Thanasis Karagounis langer bij PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft het contract van Thanasis Karagounis met twee seizoenen verlengd. De aanvaller uit Griekenland blijft zodoende tot het einde van het voetbaljaar 2017-2018 in Zwolle actief. Ook is er een optie in zijn contract opgenomen voor één extra seizoen. Tot nu toe kwam Karagounis in achttien officiële duels voor PEC Zwolle in actie. De afgelopen twee seizoenen werd de aanvaller echter geteisterd door blessureleed, waardoor hij nauwelijks speelde voor de Blauwvingers.

karagounis_baklava_zwolle.jpg 

Technisch directeur Gerard Nijkamp is te spreken over de verlengde verbintenis: ,,Thanasis heeft de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt om weer volledig te herstellen van zijn zware knieblessures. Momenteel traint hij echter weer regelmatig met de groep mee en zijn herstel verloopt voorspoedig. We hebben vertrouwen in zijn kwaliteiten en voelden er niks voor om hem transfervrij uit Zwolle te laten vertrekken. Hopelijk kunnen we komend seizoen weer veelvuldig van zijn acties genieten.”

Ook Karagounis zelf is blij dat hij langer bij de club blijft: ,,De directie, medewerkers, trainers en fans hebben vanaf de eerste dag dat ik in Zwolle ben het vertrouwen in me uitgesproken. Zelfs nadat ik tot twee keer toe te maken kreeg met blessureleed. De stad Zwolle voelt inmiddels als mijn thuis en ik blijf hard werken om de mensen trots te maken. Met de steun van God hoop ik de komende jaren gezond en fit te blijven. Ik wil me in Nederland bewijzen en belangrijk worden voor PEC Zwolle.”

Artikel delen:
Reacties 5

Reacties zijn gesloten.