Foodtrucks op Koningsplein tijdens Koningsdag

Zwolle – Na het bezoek van de Koninklijke familie nodigen verschillende horeca-ondernemers u uit om smaakvol verder te genieten van culinaire hoogstandjes van de agro- en foodbedrijven die de regio Zwolle rijk is tijdens het Zwolle Culinair Festival op het Koningsplein bij de Oude Vismarkt.

Van 14.00u tot 21.00u zijn alle bezoekers van Koningsdag in Zwolle van harte welkom op het Koningsplein bij de Oude Vismarkt. De tijdens de Grote Parade gepresenteerde producten uit de Regio Zwolle komen terug op het vuur van de foodtrucks tijdens dit Culinair Festival, met als primeur de unieke, speciaal voor Chefs (R)Evolution gebouwde ‘Jimmms Foodtrekker’ van De Librije. Naast De Librije serveren ook PP’s Mangerie, Koken met Co, Jantjes Lief, Hier & Daar en Carbeque vanuit onder andere een BBQ-cadillac, een food-brommer, een Citroën HY en een Volkswagen T2 allerlei lekkers tussen de twee feestpleinen op de Grote Markt en de Nieuwe Markt. Van wraps tot hamburgers, van barbecue tot een goede kop koffie: even genieten tussen de optredens van de artiesten door.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heb er zin in en eet mijn buikje rond, omdat het gelukkig kan met dit fantastische aanbod van allerlei soorten lekkernijen die op dat moment worden aangeboden.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.