Dogfrisbeewedstrijd voor DJ Cup 2007 in Zwolle

Op zondag 18 november 2007 organiseert de vereniging F.U.N. 4 DOGS, in samenwerking met Royal Canin en de Martin Gaus Hondenschool in Zwolle, de DJ Cup.

Dit frisbee evenement vindt binnen plaats bij Manege Ritsaert, aan de Hollewandsweg 15 in Zwolle. Het is de laatste wedstrijd van F.U.N. 4 DOGS voor dit seizoen en tijdens deze wedstrijd zal de Nederlands Kampioen Dogfrisbee bekend worden gemaakt!

Wat krijgt u te zien:

Show: Teams bestaande uit hond en baas geven fraaie Freestyle Shows weg op muziek. Deze muziek zal ter plekke door de DJ worden gekozen op basis van de baas / hond combinaties. Tijdens de Freestyle Shows worden frisbees op veel gevarieerde manieren gegooid terwijl de hond ze vangt. De honden zijn zeer bedreven in het vangen van de frisbees op allerlei manieren, bijvoorbeeld via een sprong over de rug van de baas of over het been.  

Actie: Tijdens het onderdeel Mini Distance wordt de frisbee over een zo lang mogelijke afstand gegooid terwijl de hond deze moet vangen. Een spectaculair gezicht.

Kortom bazen en honden die ontzettend veel plezier beleven aan deze Fun Sport. Een genot om naar te kijken voor liefhebbers van honden, sport, actie, show en nog veel meer.

Om 9.00 uur begint de wedstrijd en iedereen die wil en kan komen kijken – met hond – is natuurlijk van harte welkom!!  Het evenement vindt binnen plaats en vanuit de kantine heeft u een prachtig uitzicht over de rijbak waar bazen en honden hun kunsten zullen vertonen. 

En wie weet raakt u, net als wij, net zo enthousiast over deze geweldige hondensport!!

De toegang is gratis en inschrijven kan tot en met vrijdag 16 november!

De DJ Cup 2007 valt onder de wedstrijdreglementen van F.U.N. 4 DOGS

Voor meer informatie over dit evenement of over deze sport en voor uw inschrijving kunt u terecht op: http://www.fun4dogs.nl

Voor informatie over Royal Canin: http://www.royalcanin.nl/

Voor informatie over Dogfrisbee in Zwolle http://discoverfrisbee.nl/

Artikel delen:

Reageer