Talent Uwais Goelab naar vv WVF

Zwolle – Naast Marc van de Vegte heeft ook Uwais Goelab gekozen voor een toekomst bij de zaterdag eersteklasser WVF. De 21- jarige balvaste en technisch vaardige middenvelder speelt op dit moment bij Sv HTC op zaterdag in de 4e klasse. Goelab is woonachtig in Zwolle en heeft verder gespeeld bij zondag vierde klasse Sv Zwolle.

“Ik heb gekozen om bij WVF te voetballen, omdat ik denk dat deze stap goed is om mij verder te ontwikkelen op een hoger niveau. Het is een leuke club en staat bekend om een goede sfeer. De gesprekken met de TC en trainer hebben mij enthousiast gemaakt. Ik heb er enorm veel zin in en hoop volgend seizoen door goed te trainen een positieve bijdrage te kunnen leveren”. “Uwais is een jonge talentvolle voetballer en een echte liefhebber. Hij heeft de afgelopen twee jaren een behoorlijke positieve ontwikkeling doorgemaakt. Ik verwacht dat hij deze lijn zeker ook bij WVF gaat doorzetten. Een enthousiaste en gemotiveerde jongen waar we komende jaren als club veel plezier aan gaan beleven” meldt voorzitter TC Freddy Eikelboom.

“Met de komst van Goelab en van der Vegte zijn we er nog niet. Zowel in de aanval als in de achterste linie kunnen we nog extra versterking gebruiken. Dus daar ligt nu de focus”, aldus Eikelboom.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. tjonge tjonge tjonge, WVF je gaat weer de fout in en niet om deze speler, maar weer spelers van buiten af. Nog niet geleerd van afgelopen seizoenen.


    ⚠️ Meld

  2. N talent van 21 jaar weer iets nieuws ,ambitieus nee ,toch maar weer halen maar het niveau blijft gelijk na komend seizoen 3e klas en meijerink naar dieze west de leegloop is in gang gezet


    ⚠️ Meld

  3. Wat mankeert er aan spelers van buiten af? Wat een papagaaientaal weer. Deze jongeman heeft talent, en kan gewoon goed spelen! Dat verdiend aandacht en kansen. Ken persoonlijk zijn trainer, en deze jongeman gaat het nog letterlijk ver schoppen!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.