WVF in de gevarenzone na verloren wedstrijd

Zwolle – Zaterdag stond voor vv WVF de strijd om de onderste plaats in de competitie op het spel. Scheidsrechter ter Brake was de aangewezen persoon om deze wedstrijd in goede banen te geleiden. Ondanks de belangen die op het spel stonden wist hij zonder enige kaarten de wedstrijd te fluiten.

Het was WVF dat fris van de lever begon met de wedstrijd . Al in de eerste minuut had Martijn Ruysch de score mogen openen na een listig steekpassje van Rob Meijerink. Dezelfde Nartijn wist net niet zijn voet tegen de bal te krijgen na een vrije trap van Rob. Ook een mooie combinatie tussen Bas Bouwhuis en Jesse Betaze bracht de bal net niet bij de gretige Martijn. Aan de andere kant moest Mike te Wiele attent zijn na circa 20 minuten. Gaandeweg bleek dat hier twee ploegen bezig waren die volop met goede bedoelingen bezig waren maar dat vaak niet in het spel tot uiting brachten. De gasten namen geleidelijk meer initiatief. Hiro Gnanapragassam werd vervangen door Lennard Duim. Deze was direct nuttig door een bal uit de doelmond te koppen. Mike pakte resoluut de daarop volgende inzet. Sander Bolt beproefde de vuisten van de keeper met een spetterende vrije trap. Het was de besluiteloosheid van de gasten dat zij in die fase niet op voorsprong kwamen. Rob Meijerink en Martijn Ruysch wisten gevaar te stichten waar Wout Velten, zoon van oud prof Folkert Velten, dat voor Enter deed. De wedstrijd na de pauze was van een bedenkelijk niveau. WVF aanvankelijk voortvarend en doelgericht maar de precisie ontbrak Schoten van Rob Meijerink en een kopbal van Martijn misten het doel. Geleidelijk bleek dat de gasten het serieus aan gelegen was de onderste plaats te verlaten. Zij kwamen tot iets meer inzet en samenspel en het was uit het niets dat Knol zich vrij speelde en een schot afleverde dat onhoudbaar in de bovenhoek verdween 0-1.

Even leek via Jesse betaze de gelijkmaker te komen maar hij voerde zijn aktie ver door waarna zijn pass zijn medespelers niet meer bereikte. Het spel van WVF werd steeds slordiger en onsamenhangender helaas. Kuyer en Bril kwamen nog voor Bolt en Ruysch maar het bracht geen verandering meer. Het enige gevaar kwam nog enkele dode spelmomenten maar ook daaruit werd niet gescoord. Het eindresultaat was dan ook dat er een plekje voor de beruchte rode lantaarn ingeruimd kon worden in het clubhuis. Officieel nog niet gedegradeerd maar dat is slechts een kwestie van….tijd. Zoals het voorwoord deze middag al luidde: op naar een seizoen met veel DNA gehalte!!

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Net interview van trainer van WVF gehoord Freddy S. zit zijn spelers af te kraken, dan ben je toch wel simpel. Dan is het ook maar beter dat je de koffers pakt.

 2. Ik heb het gehoord op de radio.

  Bouwmeister met zijn pis vrije trapjes kreeg er van langs. Evenals de routiniers (Bouwhuus/Meijering ?) die de kar gisteren niet wilden trekken.

  Freddy Shit neemt een sabbatical, een keuze nadat zijn sollicitaties niet het gewenste effect hadden…

 3. Nieuw seizoen nieuwe kansen….

  Morgen wordt alles anders
  Alles beter en alles nieuw
  Gist??ren okee dat was niks
  Dat kunnen we beter maar vergeten
  Morgen wordt alles anders
  Ook de liefde die hoort erbij
  Geef me, schat, je hand en dans met mij
  Want vannacht krijg jij een kans bij mij
  Ook dan begint voor ons een heel nieuw leven

  Menig een sleept zich voort, de ene dag in de and??re
  Om zo z??n eigen graf te graven
  Dat is er ook om vragen
  Meer zat er niet in, maar is is nu voorbij
  Voorbij

  Morgen wordt alles anders
  Alles beter en alles nieuw
  Gist??ren okee dat was niks
  Dat kunnen we beter maar vergeten
  Morgen wordt alles anders
  Ook de liefde die hoort erbij
  Geef me, schat, je hand en dans met mij
  Want vannacht krijg jij een kans bij mij
  Ook dan begint voor ons een heel nieuw leven

  Jari en Jeroen, langzamerhand, weer fit…En Marc P. natuurlijk nooit afgeschreven: Het komt goed, dat is zéker!

 4. BQ had vermeld hier….maar dat ik zo terplekke niet echt het aantal punten wist dat BQ achterstond op een veilige plek. Hoop het op een ander topic hersteld te hebben en wens jullie veel succes!

  Bijzonder sympatiek persoon overigens die “duider”. Volgend jaar trainert van jullie A1 😉

 5. Wat een bloedzuigers allemaal hier zeg. Jammer dat er zulke voetballiefhebbers hier in Zwolle wonen.

  Hebben jullie ooit zelf een balletje geraakt, inplaats van thuis bij de vrouw elke zaterdag op de bank te zitten.

  Het zou mooi zijn dat er steeds meer Zwolsche clubs een hoger niveau spelen.

  Kijk eerst naar je zelf en dan pas naar andere mensen. Nooit vanuit huis meegekregen kindjes.:o:o:o:o:P

Reageer