Gratis stadsbussen tijdens Koningsdag Zwolle

Zwolle – Omdat de Koning zijn verjaardag viert in Zwolle wordt deze dag voor de reizigers in Zwolle nog feestelijker. Iedereen mag namelijk gratis reizen met alle stadsbussen op lijn 1 t/m 5 van Syntus. Een cadeautje voor alle reizigers in Zwolle.

gratis_stadsbus_zwolle.jpg 

In verband met het bezoek van het Koningspaar aan Zwolle en de overige Koningsdagfestiviteiten, rijdt Syntus in Zwolle met extra bussen. Het gratis openbaar vervoer in Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle en Syntus. Op woensdag 27 april rijden alle bussen en treinen van Syntus volgens de zaterdagdienstregeling. De buurtbus rijdt niet op Koningsdag. In verband met het bezoek van de Koning aan Zwolle rijden er ’s morgens extra bussen naar Zwolle en ’s avonds vanaf het festivalterrein van Kingdance naar Elburg en Epe.

Kingdance Zwolle
Het dancefestival Kingdance in Zwolle wordt gehouden op het evenemententerrein Grote Voort. De (extra) bussen die ’s avonds vanaf Kingdance rijden, vertrekken vanaf de halte Russenweg en volgen vanaf daar de route van lijn 100 en 203. Ook worden er ’s avonds extra bussen ingezet vanaf het festivalterrein naar Elburg en Epe.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.