Romanza – Holiday on Ice

Romanza – de nieuwste show van Holiday on Ice was woensdagavond in de IJsselhallen Zwolle te bewonderen. Deze prachtige twee uur durende show is een waar spektakel van licht, dans, schitterende decors, muziek en mooie kostuums.


Geert Hoes


Sita

Romanza vertelt over wereldberoemde liefdesverhalen van Adam & Eva tot Samson & Delilah en uiteraard het ultieme liefdesverhaal van Romeo & Julia. In Romanza zijn dit jaar twee bijzondere sterren te bewonderen, de finalisten van Sterren Dansen op het IJs, Geert Hoes en Sita. Samen met hun nieuwe partners, Alexandra en Lukasz, nemen zij verschillende ijsdansnummers voor hun rekening, daarnaast schaatste Sita tijdens de show ook op haar nieuwe nummer Zoete Pijn. Romanza is nog tot en met zondag in de Zwolse IJsselhallen te bewonderen. Zie de Weblog Zwolle agenda voor de juiste tijden.

Lees verder voor een foto-impressie…

 

Artikel delen:
Reacties 8
 1. ja het was heel mooi m te zien echt de moeite waard,alleen vondt het bedrag wat je voor 2,5 pakeren moest betalen, is gewoon te gek voor woorden 7 euro vindt ik echt niet normaal >:(

 2. ik heb ook genoten de gewonnen kaartjes kwamen zeer van pas!
  we zaten goed vooraan en we konden alles heel goed zien het was in een wordt fantastisch!!!!!!!
  en wat anja al zei dat parkeer geld vreselijk duur 7 euri!

 3. ja dat kan zeker maar niet als je een oudere iemand bij je hebt die niet goed kan lopen dan ben je toch verplicht om de auto daar te parkeren..
  verder was het fantastisch!

 4. wat kost een kaartje
  __________________

  Reguliere prijzen (exclusief bespreekkosten)
  Categorie 1 ?? 42,-
  Categorie 2 ?? 39,-
  Categorie 3 ?? 35,-
  Categorie 4 ?? 25,-
  Categorie 5 ?? 20,-

 5. Ik vond super leuk ben er 2x geweest! Geert & Sita deden echt goed! Majaa heb niks gemerkt van Parkeergeld want ik was met de fiets. 😛

Reageer