Rapper Typhoon sluit Koninklijk bezoek af

Zwolle – De Zwolse rapper Typhoon sluit met het nummer "Als je stilstaat" het Koninklijk bezoek op Koningsdag in Zwolle af. Van 12.45 – 13.00 uur zal Glenn de Randamie op het Broerenkerkplein voor de Koninklike familie zingen. Het is niet de erste keer dat hij dat doet. In november 2013 trad hij op in de Ridderzaal in Den Haag voor de familie op rond de feestelijkheden van 200 jaar Koninkrijk.
 
typhoon.jpg 
 
De Zwollenaar timmert de laatste jaren zichtbaar aan de weg. Hij wint prijs op prijs, was een jaar lang de huisband bij het tv-programma De Wereld Draait Door, en onlangs verscheen er een film over hem. Met een nieuwe show start de Typhoon op 10 en 11 februari 2017 in het Zwolse theater Odeon zijn theaetertout door Nederland. Onder de naam Moro Lobi is het ‘een nieuw muzikaal verhaal van deze tijd’. Typhoon creëert een wereld van verbinding en verbeelding en neemt je mee op reis naar zijn muzikale inspiratie. Vol verhalen en anekdotes over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf. Moro Lobi viert het leven, de liefde en daagt ons uit met persoonlijke verhalen en muziek. Zonder opsmuk. Zonder de gebruikelijke tools voor entertainment. Een vloedgolf van Lobi (liefde) volgde Typhoon tijdens de zegetocht na het uitbrengen van het album Lobi da Basi (Liefde is de baas) waarvoor hij o.a. twee Edisons ontving.

Hij was huisband van De Wereld Draait Door en speelde met zijn 10-koppige Titanenband o.a. op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit met als klapper twee keer de Heineken Music Hall. Juist nu stapt Glenn de Randamie uit de storm om terug te keren naar de basis; het moment van inspiratie. Wat overblijft is intiem en intens. 
De setting wordt kleiner, de impact wordt groter. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.