Perkplantenmarkt fanfare Kunst na Arbeid

Zwolle – Leven zonder muziek is als een plant zonder water en zon. Daarom organiseert muziekvereniging Kunst na Arbeid op zaterdag 7 mei de jaarlijkse perkplantenmarkt in winkelcentrum Zwolle-Zuid. Muzikale voeding voor planten en kooplustige bezoekers.

perkplantenmarkt.jpg 

Een mooie traditie. Op de zaterdag voor Moederdag organiseert Kunst na Arbeid (KNA) haar jaarlijkse perkplantenmarkt. De vele soorten eenjarige perkplanten en vaste planten zijn scherp geprijsd. Dat kan omdat de vaste leverancier van de fanfare al jaren lid is van KNA. Een mooie kans dus om een cadeau in te slaan voor Moederdag. Het assortiment bestaat uit o.a. begonia, lobelia, petunia, vlijtig liesje, afrikaantjes, geraniums, margrietjes en nog veel meer soorten. Ook zijn er KNAverschillende soorten vaste planten te koop waarvan je vele jaren plezier kunt beleven.

De markt wordt gehouden in winkelcentrum Zwolle-Zuid aan de Van der Capellenstraat van 8.00 tot 16.00 uur. De hele dag wordt muzikaal opgevrolijkt door optredens van het A-orkest, de Drumband, leerlingen en blaaskapel De Knollentrekkers.
 
B(l)oeiende vereniging
Aankoop van al die fleurigheid doet niet alleen moeders een plezier. De opbrengst van de plantenverkoop komt ten goede aan KNA. Daar kan dan weer een uniform of instrument van worden gekocht. KNA is een b(l)oeiende fanfare waar altijd plek is voor muziekliefhebbers. Wil je meer weten over KNA, hoe je lid kunt worden of donateur? Kijk dan op www.kna-zwolle.nl of neem contact op met Rien Wijnen, info@kna-zwolle.nl.
Artikel delen: