Beweegaanbod voor 55+

Zwolle – Vanaf dinsdag 10 mei 2016 start er een nieuw blok van acht lessen BeweegMee! voor senioren. Dorien Vogel en Annejet Cramer (buurtsportcoaches van SportService Zwolle) leggen uit wat BeweegMee! Voor senioren is: “BeweegMee! is een beweeggroep voor mensen van 55 jaar en ouder, speciaal ook voor mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut maar graag willen blijven bewegen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de fysiopraktijk van harte welkom om een keer mee te doen. Het doel is om mensen in beweging te krijgen en in beweging te houden.”

beweegmee_senioren.jpg 

BeweegMee! aanbod is altijd onder begeleiding van één de buurtsportcoaches van SportService Zwolle. Het beweegaanbod is iedere week verschillend. Het is de bedoeling om kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen. Na een volledig blok kunnen deelnemers samen met de buurtsportcoach langs een sportvereniging om daar kennis te maken en mogelijk in te stromen. BeweegMee! is geslaagd als aan het einde een passende sport of vereniging voor iedere deelnemer is gevonden. Zodat de deelnemers in beweging blijven.

BeweegMee! aanbod voor senioren is er op drie verschillende locaties en dagen.
Op de dinsdagen is er BeweegMee! in de Aalanden. Van 10:00 uur – 11:00 uur op Sportpark het Hoge Laar (verzamelen in de kantine van voetbalvereniging Dieze West – Luttekeweg 5)
 
Woensdag is er BeweegMee! in Assendorp. Van 09:30 – 10:30 uur in het Weezenlandenpark (verzamelen bij de kinderboerderij – Almelose Kanaal 33) en op donderdag is er BeweegMee! in Zwolle Zuid. Van 14:15 – 15:15 uur bij voetbalvereniging SVI (verzamelen in de kantine – IJsselcentraleweg 9)
De kosten voor 8 lessen inclusief koffie/ thee zijn 16 euro. Als kleding worden sportkleding en sportschoenen geadviseerd.
 
Interesse?
Bent u na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden en lijkt het u leuk om vanaf dinsdag 10 mei op een dag en locatie van uw keuze mee te doen? Kom dan in beweging en meldt u aan via de telefoon op: 038 423 66 86 of via de e-mail: buurtsportcoach@sportservicezwolle.nl.
 
Ook kunt u voor meer informatie altijd terecht op de website van SportService Zwolle onder buurtsport – buurtsportcoaches. Hier kunt u ook een film bekijken die een goed beeld geeft van het afgelopen BeweegMee! blok.

Artikel delen: