Gratis goddelijke friet op koningsdag

Zwolle – Geheel in de trend van de McJezus expositie die nu in Het Langhuis te zien is trakteren wij op koningsdag onze toeschouwers op een portie goddelijke friet. Ons McJezus restaurant is op die dag van 13:30 tot 17:00 geopend.

goddelijke_friet_koningsdag.jpg 

Braat verwijst met zijn visueel aantrekkelijke en humoristische werk naar onze samenleving. De expositie McJezus moet zowel herkenning en ontroering als ook een ongemak oproepen. Het werk is uitgevoerd tot in het extreme, waardoor het goddelijke proporties aanneemt. Op deze manier wil hij zijn publiek laten nadenken en anders laten kijken. De expositie McJezus van kunstenaar Casper Braat is nog tot 8 mei te zien in Het Langhuis.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Wel vreemd dat de naam van Jezus en God misbruikt wordt voor zoiets. Als je niet in hem gelooft, waarom dan zijn naam gebruiken?

 2. Treffende uitbeelding van onze hedendaagse cultuur. Op allerlei niveaus en zaken nemen we tegenwoordig genoegen met het snelle, makkelijk te verteren, inspiratieloze en smakeloze hap en verkopen dat als het hoogst haalbare.

 3. Bericht door Misbruik, op 26 april 2016 7:10
  Wel vreemd dat de naam van Jezus en God misbruikt wordt voor zoiets. Als je niet in hem gelooft, waarom dan zijn naam gebruiken?

  Wanneer de naam McMohammed was gebruikt was je waarschijnlijk niet met deze opmerking gekomen.;)

 4. Dat Langhuis blijft wel de aandacht trekken met allerlei opvallende acties.
  Aantal maanden terug ook al het Grote KUT Feest daar.

  Maar ja, negatieve publiciteit is ook publiciteit….

Reageer