Al@din centraal bij Bibliotheek Zwolle

In de week van 12 t/m 17 november staat al@din centraal bij Bibliotheek Zwolle. Alle Zwolse brugklassers krijgen dan een leuke markeerstift cadeau.

Als ze een vraag stellen aan al@din kunnen ze een iPod winnen. Medewerkers van de infobalies van de Zwolse bibliotheekvestigingen helpen ook tijdens die week bezoekers desgewenst met het stellen van hun vragen aan al@din.

Wat is al@din ook al weer?                                                  

Leuk cadeautje voor alle brugklassers

Om ze op al@din te wijzen krijgen alle Zwolse scholieren een handige markeerstift cadeau. Al@din helpt hen bij het vinden van goede sites, al kan al@din natuurlijk niet hun huiswerk maken. Als de brugklassers voor 1 december een vraag aan al@din stellen, maken ze bovendien kans op het winnen van een iPod. Deze wordt onder alle deelnemende scholieren verloot.

Doe mee met al@din en ”Nederland leest”

De actie rond het boek “De gelukkige klas” komt in haar laatste week. Wie een vraag over het boek aan al@din stelt, maakt kans op het winnen van een opleiding naar keuze, ter waarde van 1.500 euro.

De bibliotheek helpt graag

Vraagstellers die niet goed weten hoe al@din werkt, helpt de bibliotheek graag met het invoeren van hun vraag. Natuurlijk wordt ook gekeken of er geschikte boeken of andere media in de bibliotheek te vinden zijn.

Voor wie alvast eens wil proberen, Kijk op www.bibliotheekzwolle.nl. bij stel een vraag aan al@din.

Artikel delen:

Reageer