Gewapende overval op videotheek in Holtenbroek

Aan de Beethovenlaan vond woensdagavond 7 november tussen 22.30 en 22.45 uur een gewapende overval plaats op een videotheek. Een overvaller bedreigde een medewerker van de videotheek met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor. De man vluchtte vermoedelijk in de richting van de Bachlaan/Klooienberglaan. De overvaller zou een donkere man zijn, vermoedelijk van Antilliaanse afkomst. Hij is ca. 1.60 – 1.65 m. lang, heeft een normaal postuur en kort zwart haar. Hij had een witte jas aan met een capuchon met bontkraag die hij over zijn hoofd droeg.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en roept eventuele getuigen zich op te melden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via Bel M., Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. brrrrr, wat een naar idee zeg! mijn vriendin werkt in een ander filiaal van videokring, ze gaat binnenkort ook in de holtenbroek vestiging aan de slag…

  ze mag wel een knuppel meenemen :'(


  ⚠️ Meld

 2. Ik vermoed dat de overvaller vanavond is teruggekeerd, maar dit keer de snackbar heeft overvallen. Daar liep een halfuur geleden veel politie rond, er werd net begonnen met het aflinten van de snackbar.
  Wat een sensatie in de Holtenbronx! :-


  ⚠️ Meld

 3. Slopen en herbouwen heeft geen zin als de sociale achterstanden niet worden aangepakt, hier het ultieme bewijs. Jammer voor holtenbroek. De criminaliteit keert weer terug, enkele weken terug is midden op straat op klaarlichte dag een jochie van 14 zo erntig mishandeld dat hij o.a zn been brak. Aan de bachlaan mag wel een politiepost komen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.