Vrouw beroofd aan Bartjensstraat

Zwolle – De politie zoekt een man die de tas met inhoud heeft weggenomen van een vrouw die eerst door hem op haar hoofd werd geslagen.

Op zondag 1 mei tussen 04.20 uur en 04.55 uur werd een 33-jarige vrouw uit Zwolle beroofd van haar tas. De vrouw liep over de Bartjensstraat in Zwolle toen zij plotseling door een onbekende man op haar hoofd werd geslagen en van haar tas werd beroofd. In de tas zaten onder andere haar pinpas en telefoon.

Het signalement van de man die de vrouw heeft beroofd:
Lichtgetint
Normaal postuur
Ongeveer 30 jaar oud
Ongeveer 1.75 meter lang
Lichte baardgroei
Donkergroene jas, heupmodel
 
Wie heeft deze beroving gezien of weet meer van deze beroving, Graag contact opnemen met de politie 0900 8844 of anoniem melden op: 0800 7000.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik had nog niet eens de omschrijvingen van de dader gelezen toen ik al een goed oordeel had kunnen schetsen. Lijkt wel of steeds meer mensen een dader makkelijker kunnen weergeven.


  ⚠️ Meld

 2. Het gedrag van de misdadiger keur ik zeker af! Trieste situatie!
  Verder vraag ik me af wat het slachtoffer daar deed in haar eentje op dat tijdstip. Dit vraagt om moeilijkheden!
  We hebben geen invloed op onze door ontwikkelende criminele maatschappij. Wel hebben we invloed op ons zelf en de keuzes die we maken


  ⚠️ Meld

 3. wat maakt dat ut wat die vrouw daar snachts doet.
  moeten we ons maar aanpassen aan het eventuele gevaar om overvallen te worden snachts en dan maar niet gaan of staan waar we willen.

  lekker do met zo’n instelling kunnen we met goed fatsoen niet meer de straat op.


  ⚠️ Meld

 4. Wedden dat de vrouw juist niet licht getint is en het aangemerkt zou kunnen worden als een hate crime?

  Oh nee, natuurlijk niet. Alleen mensen met een andere kleur dan blank en alleen niet moslims kunnen discrimineren.

  Ik stel voor om nog een paar honderdduizend van deze ingenieurs, tandartsen, apothers te importeren uit moslimlanden. Gaat helemaal goed komen.


  ⚠️ Meld

 5. Je kunt je afvragen of het verstandig is om je op zo’n tijdstip als vrouw alleen op straat te begeven. We kunnen hier allemaal wel zo makkelijk roepen dat het toch moet kunnen maar blijkbaar kan dat niet omdat een ander denkt je dan maar te kunnen overvallen. Is ook niet de eerste keer dat dit ’s nachts gebeurt. Als je als vrouw dit risico wilt lopen moet je ’s nachts lekker alleen over straat blijven gaan. Ik vind ook wel dat het zou moeten kunnen maar ik zoek het niet op. Tijden zijn veranderd.


  ⚠️ Meld

 6. Als deze jongedame gewoon alleen op straat wil rondlopen moet dat toch gewoon kunnen? Het is heel erg wat hier is gebeurd. En omdat de dader toevallig lichtgetint is doet niks af aan blanke berovers. Zoiets is een individuele keuze. Mijn overgrootvader liep elke vrijdag met een loonzakje en een boksbeugel van werk naar zijn huis. Dat waren geen Syriers, schande! Ik durf te wedden dat ik nog rechtser ben dan menigeen ander hier, maar blijf een persoonlijke keuze wel als iets individueels zien!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.