Hanneke Groenteman spreekt over gastvrijheid

Zwolle – Op 5 mei zal Hanneke Groenteman een viertal keukentafelgesprekken voeren in het Wereldpaviljoen; een speciale locatie op het festivalterrein.

hanneke_groenteman.jpg 

Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn duizenden mensen in Nederland komen wonen en werken. Italianen, Molukkers, Surinamers, Turken, Marokkanen, Hongaren, Afghanen, Irakezen, Chinezen en nog vele andere nationaliteiten zijn in de Nederlandse cultuur opgenomen. Maar hoe gaat dat eigenlijk? Wat nemen we van elkaar over? Wat laten we los? Hoe staat het met de Nederlandse gastvrijheid? Wat is er nodig om in de toekomst een gezonde samenleving op te bouwen met nieuwe invloeden? Met een flink aantal gasten, waaronder Özcan Akyol, Jitro Ubro, Luc Onderbeke, Sabine Uitslag, Gianna Talamini en Agnes Molnar, neemt de organisatie deze vragen door in de setting van een oud Hollandse keuken.

Locatie:     Park de Wezenlanden, Zwolle

Tijden: 13.25 uur / 14:15 uur / 15:05 uur / 15:55 uur

Toegang: Gratis

Info: www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Bijzonder om te zien hoe ook haatdragende en haatverspreidende personen deel mogen nemen aan de vrijheidsviering en er een podium krijgen, ook al beleven die personen vrijheid op een heel andere manier.
  Google maar eens op ‘Haatoma’. Veel plezier. 😉


  Maak melding

 2. Na Google kom ik alleen op geenstijl terecht. Tendentieus en nodeloos kwetsend. Onduidelijk is waarom Hanneke Groenteman een haatoma zou zijn. Waarschijnlijk een van de vele personen die worden gehaat door geenstijl en die dus kunnen rekenen op een haatcampagne.
  Hanneke Groenteman met haar persoonlijke geschiedenis is zeer geschikt om te spreken op 5 mei. Gerard moet zich maar eens verdiepen in het gedachtengoed van 5 mei.


  Maak melding

 3. Joh, Gerard, niet zo zuur. 😉 Mevrouw Groenteman mag dan wel in het verleden foute uitspraken gedaan hebben en niet bepaald handig hebben gereageerd op dingen, ze is wel ONZE Groenteman he! 🙂 Wat betreft GeenStijl: de verhouding is gewoon haat-liefde. Nix geen zorgen.
  En als ze haar leven niet gebeterd zou hebben inmiddels, zou ze heus niet zijn uitgenodigd op BFO. Of, in ieder geval, dan zou ik me dit jaar niet met BFO gesympathiseerd hebben 😀


  Maak melding

Reageer