Bewegen voor Ladies Only

Zwolle – Ladies Only is bewegen voor en door vrouwen. Een uur op woensdagochtend speciaal voor vrouwen die in groepsverband willen bewegen. Tijdens dit uur wordt op een gezellige manier aan lichamelijke gezond- en fitheid gewerkt. Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom, iedereen traint op zijn eigen niveau.

Op woensdagochtend 11 mei start gediplomeerd instructrice Leila Taher een nieuwe groep Ladies Only. Ladies Only is een uurtje sport en bewegen speciaal voor vrouwen. De bedoeling is om aandacht te geven aan verschillende sport en spel activiteiten. “Bewegen is goed voor de gezondheid, maar er moet ook ruimte zijn voor een praatje en gezelligheid”, aldus Leila. Tijdens de lessen komen verschillende sporten aan bod. De ene week kan er een partijtje volleybal gespeeld worden, terwijl de andere week meer aandacht is voor bewegen op muziek. En bij mooi weer is een wandeling in de buitenlucht ook niet uitgesloten. De laatste les sluiten we af met een gratis gezonde lunch!

De lessen zijn op de woensdagochtenden 11, 18 & 25 mei en 1 juni van 10:30 – 11:30 uur in de gymzaal van basisschool de Springplank, Beukenstraat 83. De kosten zijn €6,50 voor 4 weken sporten, inclusief lunch na de laatste les.
 
Interesse?
Bent u na het lezen van dit verhaal enthousiast en lijkt het u leuk om een maand met andere vrouwen te bewegen op een laagdrempelige manier? Geef u dan nu op via de mail. Stuur uw naam, leeftijd en telefoonnummer naar buurtsportcoach@sportservicezwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ik word dit jaar 70 jaar., heb artrose in mijn knieën en bij lang staan
  doet ook mijn rug pijn. Slik pijnstillers (diclofenac). Kan geen uitjes
  meer maken, zie er tegenop om te gaan winkelen, hou dit niet vol en
  ben al bijna een jaar niet meer naar de stad geweest.
  Hier in de buurt een terrasje, maar ik zou zo graag eens winkelen.
  Is deze vorm van sporten voor mij geschikt, zelf denk ik het dus niet, maar ik wilde het toch even vragen.

  Met vriendelijke groet,
  Margriet Wesselink.


  ⚠️ Meld

 2. Beste Margriet,

  Dat is lastig in te schatten. Wij streven er naar om het aanbod laagdrempelig te houden en ervoor te zorgen dat het voor een ieder mogelijk is om op zijn/haar manier mee te sporten.
  Ik kan u in ieder geval adviseren de eerste les een keer mee te kijken of mee te doen om te ervaren of dit is wat u zoekt en of dit geschikt is. Dan kunt u daarna altijd nog beslissen om de volgende lessen deel te nemen of iets anders te zoeken. Ook helpen wij u namelijk graag om een passend sport en beweegaanbod te vinden!
  Hopelijk tot ziens,

  Dorien
  Buurtsportcoach SportService Zwole


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.