Huurdersbelangenvereniging bestaat 15 jaar

Zwolle – Een groot aantal huurders van SWZ laat hun huurdersbelangen behartigen door Huurdersbelangen-vereniging de Woonkoepel. Dit jaar bestaat de vereniging 15 jaar. De jubilerende vereniging staat op haar algemene ledenvergadering op 12 mei feestelijk stil bij haar 15 jarige bestaan.

Naast de agenda kijkt de Woonkoepel met een deskundig forum terug op 15 jaar huurdersbelangen. Ook wordt er vooruit gekeken naar een slagvaardige samenwerking. De leden van het forum (oud voorzitter Gerrit van der Kooy, directeurbestuurder SWZ Monique Boeijen en voormalig directeurbestuurder van SWZ Eddy Veenstra) zullen een ledennummer van één van de Woonkoepel-leden bekendmaken, die bij dit lustrum een maand gratis huren wint. "De in 2015 ingevoerde woningwet en de prestatieafspraken geven een goede voedingsbodem voor de wenselijke belangenbehartiging voor onze leden,¨ aldus voorzitter Jan Besselink.

Veel huurders hebben het idee al lid te zijn van de Woonkoepel, maar zonder opgave is dat niet vanzelfsprekend. Huurders van SWZ moeten zich wel persoonlijk aanmelden. Het lidmaatschap is gratis, en aanmelden kan via de website www.woonkoepel-zwolle.nl.
 
De algemene ledenvergadering op donderdag 12 mei wordt gehouden in de grote zaal van het Cultuurhuis aan de Werkerlaan 1 in Stadshagen. Aanvang is om 20.00 uur, de zaal opent om 19.30 uur.  

Artikel delen: