Dag van de Hond bij KC Zwolle

Zwolle – Op zondag 22 mei organiseert KC Zwolle op haar terrein aan de Anthony Fokkerstraat weer de jaarlijkse Dag van de Hond en de Jonge Hondendag. Op deze dag zijn er leuke activiteiten en een keuring voor honden met een leeftijd van 3 tot 30 maanden. De dag begint om 09.30 uur en voor meer informatie kunt u op onze site www.kczwolle.nl kijken.

kc_zwolle.jpg 

Tijdens de Dag van de Hond zijn er leuke dingen te beleven op het terrein van de KC Zwolle. Dit jaar zijn ook studenten van de opleidingen Paraveterinair en Dierverzorging van Terra MBO Meppel bij de Dag van de hond aanwezig. Zij organiseren leuke en leerzame activiteiten waaraan u samen met uw hond kunt deelnemen. Iedereen kan meedoen aan de workshops en het is zowel leuk en leerzaam voor hond en baas. Er zullen onder andere workshops dogdance, flyball, speuren en hersenwerk worden georganiseerd en tevens is er ook een EHBO-activiteit. Daarnaast is er een marktplein waar verschillende organisaties rond om de hond u graag te woord staan en leuke spullen te koop zijn.

Tijdens de Jonge Hondendag kunt u uw hond met een leeftijd van 3 tot 30 maanden laten keuren door drie echte keurmeesters, waarvan u ook  een rapport ontvangt. Deze keuring is voor rashonden en tevens ook voor kruisingen. Inschrijven voor de Jonge Hondendag is nog steeds mogelijk via de website van KC Zwolle. We hopen u op deze onwijs leuke dag te mogen verwelkomen bij KC Zwolle op de Anthony Fokkerstraat. 
 
De Dag van de Hond is een initiatief van de Raad van Beheer en wordt landelijk georganiseerd. De leden die aangesloten zijn bij de Raad van Beheer, zoals regionale Kynologen Clubs en Hondensportverenigingen, organiseren plaatselijke activiteiten voor (potentiële) hondeneigenaren. Hierbij worden ze geholpen en ondersteund door de Raad van Beheer en door de Vrienden van de Dag van de Hond.

Artikel delen:

Reageer